Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivo Heltmanis

-10

 
  • 11

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2541 skatījumi

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Dzīvē visādi notiek. Un tas ir normāli. Pat, ja mums nepatīk, ,, kā notiek,,.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Viennozīmīga un objektīva atbilde nav iespējama. No tava skatu punkta un no vispārējām sabiedrības morāles normām gluži pareizi tas nebūtu.
Protams, kā vīrietim Tev tas nav pieņemami, jo noteikti kur kopdzīve tur agri vai vēlu ir sekss. Un doma, ka tava draudzene dara TO ar savu bijušo vīru radīs emociju jūru jeb kurā vīrietī.
Ir aspekti, kuri attaisno viņas rīcību - " savādāk nevarēja". Šie iemesli var būt objektīvi, bet arī Tev tad ir objektīvi jāizvērtē vai tas ir pieņemami Tev. Un ja nespēj sevis iekšienē ar to sadzīvot, Tev par viņu ir jāaizmirst. Pārmetumi un izskaidrošanās neko nedos, jo katram būs sava "taisnība".

pirms 14 gadiem  

Ivo Heltmanis, pirms 14 gadiem :

Viņai ir iespēja palikt pie savas mammas ar visu bērnu,bet...tur kur mes dzīvojām tā ir cita pilsēta(jo šobrīd nevar izbraukāt) viņai darbs ir tajā kur viņa šobrīd atrodas.Es domāju ka šis mēnesis parādīs ko viņa īsti grib kopā mēs esam 8.mēn Mans uzskats ka tas nav normāli un ka es ko saku viņa saka beidz es tevi gaidu mājās mīlu tevi gribi tici gribi netici vi'ņa man bija te līdz,bet aizlidoja mājās tikai tamdēļ ka nebija viņai te darbs...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nē, tas nav normāli.

pirms 14 gadiem  

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

Tieši tā. Var runāt par spiedošiem apstākļiem, bet normāli tas gan nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja Tava sieviete sadomās "aizlaist pa kreisi" ir gluži vienalga kur viņa dzīvo. Ja neuzticies, tad neesi pārliecināts par attiecību stiprumu. Ja nu reiz tā sanācis, ka izdevīgāk šai periodā ir dzīvot tur, pieņem kā jūsu abu jūtu pārbaudes laiku.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raitis Miksons

+820

 
Nemāceji nosargat savu sievieti!Tāpat kopā vien nedzīvo.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inese

+628

 
Acīmredzot viņus tomēr kautkas saista, cilvēki viens no otra tik viegli nevar aizbēgt. Tomēr daudzkas ir pārdzīvots kopā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Margeviča

+675

 
Kur tad viņai dzīvot uz ielas? Naudu tu tak viņai neatstāji.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vaira

+3119

 
Vai tad citurvinai nav kur dzivot? Kad biji Latvija, tad jus abi dzivojat pie vinas bijusa vira? :D

pirms 14 gadiem  

Vaira, pirms 14 gadiem :

kapec minuss???? :/ izlasot so jautajumu un spriezot logiski, ta to var saprast! :///

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

madara lapiņa

+3066

 
S T Ū L B I ! (shock)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
No vienas puses Ja jau viņa ar viņu izšķīrās lai ietu pie tevis, tad jau viņš vairs nav konkurents. Bet no citas puses, Aizliektais auglis vienmēr ir tas saldākais, un viņiem abiem ir atslēdziņas kuras var pavērst viens uz ortu lai ievilktu gūltā. Cilvēki ir dažādi. ir tie kas uzticās tikai savam tuvākajam, ir kas uzticās bet strarp kājām kasās un kastur mans bijušais vai bijusī, mēs kā draugi tikai tīra seksa dēļ, nevis dēļ simpātījām.

Un beigās vēl tiks pateikts: BET es tevi mīlu, tas bija tikai seks ar bijušo kuru es pametu tevis dēļ, Man ko vajadzēja iet pa klubiem lai velns viņu zin ar ko tur!!! ES esmu Sieviete, Man gribas arī, es gribu dzīvot, Es jūtos pamesta, man ir tikai viena dzīve!!! (Citeim vārdiem Tikuntā tu būsi vainīgs. jo sievietēm vienmēr ir taisnība bet džekiem tikai hokejs.) ieteikšu sēdēt un neraustīties, ja jau solīja sagaidīt, tad vari cerēt uz gadu mierīgas dzīves, ja dosi viņai minējumus kad viņa par to varētu iepējams domāt, tad viņa to arī sāks darīt.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.