Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2492 skatījumi

attiecības -2

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es te uzdevu jautājunu par krāpšanu, izvērtās interesants disputs, bet es gribu turpināt šo tēmu un uzdot jautājumu dēļ viena gadījuma. Manas draudzenes māsa nodzīvoja ar vīru gandrīz 30gadus. Periodiski dzēra, bet tikai tagad, dzīvojot nelietā miestiņa, uzzināja no labvēļiem, ka bez dzeršanas, esot periodiski piestaigājis pie citas sievietes. Viņa viņu izlika aiz durvīm un neņēma vairs atpakaļ. Konflikts beidzās ar to, ka viņš nokārās. Jautājums, kurš vainīgs, sieva(viņa pati tā domā), ziņu pienesējs, sieviete, kas vīrieti pieņēma, pats vīrietis, varbūt alkohols?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Manuprāt vainīgs ir tikai pats vīrietis un viņa mazvērtības komplekss. Jo ja viņam ar pašcieņu viss būtu kārtībā, tad nevajadzētu iet un meklēt kādas citas sievietes uzmanību, kā arī tajā momentā, kad viss nāca gaismā, kā strauss iebāza galvu smiltīs. Vieglāk taču ir padarīt sev galu, lai jau tās sievietes tagad paraud, nekā stāties visām problēmām pāri un atbildēt par savu rīcību.
Tas tikai liecina par vīrieša vājo, vai pareizāk būtu teikt, nekādu, raksturu. Un ja nav rakstura, tad arī alkohols ātri vien ņem virsroku.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Piekrītu. Man viens paziņa savukārt parādīja raksturu un pavisam citādi rīkojās. Pats krāpa un neņēma ļaunā, ja viņu krāpj. Tamdēļ vienmēr brīdināja pirms negaidītas ierašanās mājās, lai čības nebūtu siltas un poda apmale laikā nolaista. Bet viņam tāda nostāja bija jau attiecību sākumā, līdz ar to var saukt, var nesaukt par krāpšanu. Abi zin, kas notiek un citas iespējas nav, kā samierināties.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

A kāpēc uzreiz samierināties?! Varbūt, ka viņus apmierina šāds ģimenes modelis. Un viņi jūtas labi šādās attiecībās. Laulību kā monogāmu institūciju ir izdomājusi baznīca un valstu vadītāji, lai noturētu cilvēkus kaut kādos rāmjos, bet patiesībā cilvēks pēc savas būtības ir poligāma būtne. Tā pat kā vairums dzīvnieku.

Sintija Danilova, pirms 13 gadiem :

nu visādas mēdz būt maucības formas

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

adolfs

+6756

 
no jautājuma īsti nesapratu - periodiski dzēra sieva, abi vai vīrs?
no tā arī ieskicējas atbilžu varianti:
1) ja dzēra sieva, tad saprotams kāpēc vīrs "piestaigāja" uz miestu;
2) ja dzēra abi, visdrīzāk daļa traģēdijas paliek arī uz sievas pleciem (bet neattaisno vīru) - izlikšana no mājas skurbuma trakumā utt;
3) ja koda tikai vīrs, tad redzu, ka alkohols neļāva džekam savākties un nomāca atbildības centrus pret dzīvi, ģimeni, palicējiem.
čalis bij pamazām pieradis pie ērtās nesodāmības situācijas, prieki ievilkušies un kļuvuši pašsaprotami/pierasti, apziņa ka tiek nodarīts pāri sievai pamazām plēnējusi.
sievai trieciens drausmīgs - viņas rīcība tikai loģiska;
un tomērt pašpārmetumi tai jāliek malā - viņas vainas tur nav, vnk čalis īsā, saspiestā laika sprīdī sprādzienveidīgi uzņēma atpakaļ visu otram ilglaicīgi nodarīto sāpes porciju.
bomža statuss, lokālā (miests) vide, divu cilvēku izķēzītie dzīves 30 gadi un alkohola klātbūtne padarīja viņu nespējīgu meklēt citu risināj

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

vīrs koda

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ir jau arī tādi, kuri nelieto alkaholu, jāpameklē tikai mazliet.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija

+2752

 
Protams, ka vainīgs pats vīrietis!! Neviens jau viņam nelika ne dzert ne pa bābām staigāt! Un es šito nesaprotu daudzos cilvēkos - nu ja jau TIK šausmīgi gribās - nu tak nafig tu precies?! Dzīvo viens un dari ko gribi..
Pareizi jau Aija rakstīja - aizbēgt no problēmām gribēja un tas bija visvienkāršākais un gļēvākais veids kā to izdarīt..

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nav kaut kā īsti ppareizi visas problēmas uzvelt uz raksturu. Varbūt ģimene, kurā vīrietis audzis vainīga vai stārķis kaimiņa pļavā.

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Protams vīrietim jau nu noteikti raksturs nav vainīgs, bet gan briesmone sieva, ka jāiet pie mīļākās. Un par saviem darbiem ar nav jāatbild, bet gan jāslīcina bēdas alkoholā, jo redz daudz problēmu. Un visi tik nabadziņu žēlo, bet kad sievietei ģimenē kļūst par grūtu un viņa sev sameklē mīļāko, tā uzreiz mauka, kad pa daudz iedzer, tad redz alkoholoķe.
Latvijā vīrieši ir pieraduši, ka viņus uzskata par vājo dzimumu, ko gribu to darbu. Un kā kļūst par grūtu, tad cilpa kaklā vai uz citu valsti

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

prom. Es to protams nesaku par visiem vīriešiem. Ir arī tādi, kas spēj atbildēt par savu rīcību un aizstāvēt savu viedokli, bet tādi ir mazākumā un veicies ir tām sievietēm, kas tādam vīrietim var blakus būt.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ai, Aija, Aija! Dzīvē jau nekad nekas nav melns vai balts!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Dzīvē ir gan stipras sievietes un vīrieši, gan vāja rakstura cilvēki un jebkura pašnāvība, ja tā nenotiek narkotiku vai alkohola delīrija iespaidā, kad cilvēks neapzinās savas rīcības sekas, tad tā ir liela traģēdija, kuru lielākoties būtu bijis iespējams novērst, ja apkārtējie cilvēki reaģētu uz līdzcilvēku problēmām adekvāti un it īpaši jau tas attiecas uz nosodījuma izteikšanu vai cilvēka noniecināšanu, bet ir bijuši precedenti, kad atklātiem aicinājumiem nošauties vai pakārties.

Sintija Danilova, pirms 13 gadiem :

rezultāts neapšaubāmi pierāda,ka vīrietis bija vājš. Bet kāda bija sieviete-varbūt sterva,maita,ko nevar paciest vai vēl kaut kā tā, to nevaram zināt. Ja izdzen no mājas un cilvēks pakaras,tad sievas vaina vismaz daļā noteikti IR

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Aivi, manā dzīvē nekas nav ne melns, ne balts, visa dzīve vienos pustoņos. Lai veidotos attiecības ir kādureizi jāpanāk solīti uz priekšu abiem cilvēkiem, bet tai pašā laikā nekad neatbalstīšu alkoholiķus. Jo uzskatu, ka tā problēma ir tikai paša cilveka galvā un žēlot tur nav ko.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.