Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 6221 skatījumi

Kā atrast normālu/izskatīgu meiteni, ja neesi ne modelis, ne bagāts?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Esmu ļoti vientuļš. Man ir relatīvi labs darbs, neskatoties uz krīzi, neesmu nekāds bomzis, labs augums, labi ģērbts, augstākā izglītība, bet es visu savu mūžu esmu bijis vientuļš (man mazliet pāri 20). Nekad nav bijusi meitene un visas, kurām situ kanti, mani atraida. Kāpēc tā? Labi, es neesmu miljonārs, bet nav jau gluži tā, ka es vēlētos, lai mīl manu naudu, nevis mani. Es neesmu arī modelis, bet noteikti izskatos labāk par viduvējo, jo ļoti sevi kopju un man ir perfekts ķermenis un izsmalcināts stils. Es tiešām vairs nezinu, ko darīt.

Gribu izjust tuvību un īstas attiecības. Neiesakat man griesties pie prostitūtes.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Tev palīdzēt ir gandrīz neiespējami.Bet varbūt vēl ir kas glābjams,tāpēc ļoti uzmanīgi vairākas reizes pārlasi to ko pats esi rakstījis un kārtīgi padomā kas tur ir par vadlīniju!?Tad iedomājies ka to rakstījis kāds cits un izdomā kas tur var nepatikt Tev pašam?Ja no tā neko neizlobīsi tad tas ir neatgriezeniski.Atvaino,bet citas receptes nav!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Tas, ka es pārāk daudz domāju par sevi? Bet katrs cilvēks tāds ir. Pirmais, ko sievietes manī redz ir izskats, tāpēc uzskatīju par svarīgu to atzīmēt. Jo pirmie ieteikumi vienmēr ir - aizej pie stilista, nopērc lebākas drēbes, bet, redzi, tas VISS jau ir izdarīts. Tiešām, es izdarīju VISU, lai būtu maksimāli pievilcīgs fiziskā līmenī un man ir arī ļoti daudz interešu/hobiju/tematu, par ko runāt.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispirms jau ir jāsāk ar apskatīšanos sev apkārt un savu ieradumu izvērtēšanu. Jā, mūsdienās nauda ir svarīgs arguments, ja vīrietim ir virs 50 un arī izskats un citi tikumi nav tie labākie, tomēr 20 gadu vecumā jau nu gan ir citas prioritātes un brīvu meiteņu un sieviešu vienmēr ir vairāk nekā brīvu vīriešu. Visprātīgākais ir apskatīties uzmanīgāk sev apkārt, ja esat strādājošs cilvēks vai students, tad noteikti darbā ir kādas simpātiskās un brīvas daiļā dzimuma pārstāves, vēl jo vairāk, ja esat stundents, tad visapkārt ir daudz inteliģentu un skaistu meiteņu. Ja vēlaties nopietnas attiecības izvēlieties sev vienu meiteni, vēlams no laukiem un sāciet aplidot, aiciniet uz randiņiem, uz kafijas pasēdēšanu, pavadiet uz mājām, uzaiciniet uz kino, teātri, uzdāviniet kādu nieciņu un attiecības izveidosies pašas no sevis.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Nē. Darbā diemžēl nav šādu kandidāšu. Strādāju mazā kolektīvā.

Esmu diezgan pārliecināts, ka pēc 15-20 gadiem būšu turīgs vīrietis, bet es gribu atrast kādu cilvēku, ar ko būt kopā tagad. Es neesmu nabags, esmu diezgan labi nodrošināts un atstāju bagāta cilvēka izskatu, pateicoties dārgām drēbēm.

Es jau darīju tā. Tikos ar meitenēm, gāju uz randiņiem, bet nekas nesanāk. Labi, es aizgāju uz pāris randiņiem, bet pēc tam tā meitene mani vienkārši ignorē :(

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Nesaprotu, ko te saredz tik briesmīgu citi cilvēki, kuri Tevi nosauca par iedomīgu un nezin kādu, es neko tik iedomīgu un sliktu neredzēju. Nepazīstu Tevi dzīvē, bet varu teikt, ka šādu cilvēku kā Tu, ir ļoti daudz un Tu pat vari sākumā neticēt tam, ka ne tikai vīrieši mēdz būt tik vientuļi un nesaprasti. Kas Tavā izpratnē ir normāla/izskatīga sieviete? Uzdod sev šo jautājumu vēlreiz! Mēs visi pēc kaut kā tiecamies un mēdzam vērtēt cilvēkus pēc sevis, jo augstāks intelekts un gudrība cilvēkam, jo nesaprastāks viņš būs apkārtējo vidū! Tas ir tīri normāli, ka cilvēks ar augstu intelektu un gudrību nespēs veidot attiecības ar zemākstāvošu un cilvēks, kurš ir prasts savā būtībā nespēs rast interesi pret gudru cilvēku, jo viņu attīstības līmenis ir krasi atšķirīgs. Zemākais nespēs samierināties, ka augstākais prasa no viņa līmeni, kādu viņš negrib vai nespēj sasniegt, bet augstākstāvošais nespēs paciest "zemākā" zemo intelektuālo un gudrības līmeni.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Sabiedrības vairums ir pelēkā masa, kura tiecas tikai pēc naudas, varas, seksa un citām baudām, viņi nespēj mīlēt un neprot saprast pašu galveno. Jā, mani pašu apsauc par stulbu, dumju, iedomīgu, lepnu, bet tas man ir viens pīpis ... jā, arī es esmu viena, lai gan man regulāri uzmanību izrāda tie vīrieši. Kas man liek viņus noraidīt - tas, ka es nespēju nevienā no viņiem rast to, ko meklēju. Mani draugi - intelektuāli un gudri cilvēki, kuri ir par mani 2 un pat 3 reizes vecāki.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Atceries, ka cilvēku veido ne tikai tas, kā viņš izskatās un par ko strādā, kā dzīvo, cilvēku veido arī viņa manieres, runas stils, domas un tml. ... varbūt ir mazliet jāpaseko līdzi savai sarunvalodai, savai dzīves pārliecībai un jāiemācās iesīkstējušo sevi mainīt, pārkāpjot kādiem principiem, kas varbūt ir tas lielais traucēklis panākumu gūšanai pie pretējā dzimuma?
Nepazīstu Tevi dzīvē, nezinu, kāds izskaties, kā runā un uzvedies, novēlu augt, augt un gūt panākumus!

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Atsakies no "vot" lietošanas sarunvalodā, izmet lamu vārdus - es ievēroju dažus komentārus sarunās ar citiem! Tas var bremzēt un pat nodzēst jebkuru dzirksteli sievietes pusē, ja viņa pati nav rupekle. Vispār Tu man liecies interesants cilvēks, tikai pats to neredzi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Atvaino bet laikam Tevi atšifrēju,Tu neēsi ne bagāts ne skaists,varbūt arī maģistra nav un esi mazliet pikts uz tiem kam paveicies šajā dzīvē,tāpēc ar skaistām sievietēm kā ir tā ir.Tagad kad lietas nostājas īstajās vietās iesaku,esi pats un veido savu dzīvi bez fantāzijām!Meitenes gribēs būt ar Tevi kopā ar tādu kāds Tu esi!Uz priekšu!

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

20-gadīgam līdz maģistram vēl tālu...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Manā skatījumā, gandrīz pēc izslēgšanas metodes minu - nevīrišķīga izturēšanās. Definīciju meklēt nevajag, var aizmaldīties pārāk plašos skaidrojumos. Atrodi labāk ko sievietes vēlas no vīrieša, tad sapratīsi uz ko tiekties. Un nepietiks ar banālo: sapratni, iejūtību, gudrību, izskatu utt.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es jau to esmu izpētījis un uzvedos ļoti vīrišķīgi attiecībā ar cilvēkiem. Arguments nevietā.

Āris, pirms 13 gadiem :

Nu mēs mēģinam dot padomus, rīkojies tā vai šitā bet tas ir galīgi garām,šim cilvēciņam ir jāmaina sava būtība,savs ES,bet kā jādara un kas, viņam nav skaidrs un domāju tuvākajā laikā viņš to arī nesapratīs,man viņa cilvēciski žēl.Tas protams nepalīdzēs,bet lai paskatās uz sevi no malas,man tas kādreiz ļoti palīdzēja.Viņš no malas pašlaik izskatās briesmīgi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Zini, man jau tagad palasot tavus tekstus vairs pat runāt negribas, piedod, bet ja tu atmetīsi savu augstprātību, tad arī meitenes no tevis nebēgs kā velns no krusta. no tevis skan tikai viena doma, es esmu tāds, es esmu šitāds...pamaini uztveri un viss būs kārtībā.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es neesmu augstprātīgs. Es sevi objektīvi aprakstīju. Attiecībās ar cilvēkiem esmu jautrs un atvērts. Es neesmu iedomīgs.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Igors Kukulis

+1470

 
Nevērtē sevi tik augstu un vis būs OK!
Kautgan šo netikumu atmes man liekas nav iespējams!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, pašpārliecinātība noteikti ir slikta īpašība, vai ne?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

adolfs

+6756

 
mani un, iespējams, meitenes, dara uzmanīgu, ka Tu jau uznāc uz skatuves ar:
"man ir izsmalcināts stils", "perfekts ķermenis", "atstāju bagāta cilvēka izskatu", kas noklusējumā/būtībā norāda uz sevis izcelšanu un automātiski atslēdz "īsto attiecību" jēdzienu un pieprasa līdzvērtīgu masu partnerī;
domāju, ka primārais džekā ir personība, spēja būt saistošam un neviltota interese par potenciālo draudzeni, iesaiņojumam šādos gadījumos (lai arī tas nav mazsvarīgi) ir sekundāra nozīme

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es taču to publiski nevienam nesaku. Pateicu šeit, jo mani neredz, tāpēc vajadzēja sevi kaut kā aprakstīt.

Es negaidu, lai meitene būtu stilīga. Negaidu, lai viņa būtu labi ģērbta. Galvenais, lai daudz man simpātiska. Man tiešām vienalga, cik meitenei naudas.

adolfs, pirms 13 gadiem :

saki vai nesaki, Tavas domas, pašvērtējums ir "redzams" apkārtējiem, īpaši sievietēm;
jā un tas, ka Tev " tiešām ir vienalga, cik meitenei naudas", ir ļoti augstsirdīgi no tavas puses :)

adolfs, pirms 13 gadiem :

Māris jau rakstīja - Ja no tā neko neizlobīsi tad tas ir neatgriezeniski

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Nekas nav redzams. Es ne tuvu dzīvē neesmu tāds kā šeit. Es neesmu iedomīgs. Es neprasu daudz. Es tikai negribu būt VIENS!

adolfs, pirms 13 gadiem :

arī es negribu - vientulība ir smaga nasta;
Tava priekšrocība ir jaunība, mīnuss pieredzes trūkums (kaut arī pieredzes esamībaneko negarantē)
samācīties uzvedības modeļus jau var, bet neverbālais "messedžs" nav piečakarējams

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tu pamegini paklausities ari meitenes nevis tikai runat par sevi vai saviem hobijiem savam intresem varbut tev ir par daudz ko teikt...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
izskatās, ka vienīgais kas Tev pietrūkst ir prātiņš. Ā, un ar paškritikas trūkumu Tu arī neslimo ("...man ir perfekts ķermenis un izsmalcināts stils...") :oDDD

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.