Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vaira

+3119

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 10292 skatījumi

ka var pagatavot ljoti garsigas karbonades??

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Līva Livucis

+2335

 
laba, sulīga karbonāde sanāk no kakla karbonādes. Svarīgs nosacījums ir svaiga gaļa, un lai lopiņš nebūtu audzēts ar dažādām ķīmijām. Gaļu sagriež šķēlēs, izklpē ar āmurīti (man patīk ar to rupjāko pusīti klopēt), apkaisa ar sāli, pipariem (dažkārt izmantoju arī gaļas kopējo garšvielu) , apviļājo sakultā olā un miltos un liek cepties uz sakarsētas pannas. Par taukvielu izmantoju olīveļļu. Cep uz lēnas uguns. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā, vai gaļu gribi vairāk vai mazāk izceptu. Es priekš sevis sacepu mīkstu, bet priekš vīrieša atstāju mazliet tā kā pusgatavu. Viņam tāda garšo. Dažkārt vēl pēc tam ielieku pīlē un ielieku cepeškrāsnī pasautēties. Tad pārkaisu ar dillītēm un mazliet sviestu. Taukumiņu pēc tam var noliet nost un pievienot sautējot kāpostus. Sanāk dievīgi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Svaiga gaļa - pirmais noteikums. Iegādāties vēlams tirgū, ja proti atšķirt svaigu gaļu no pastāvējušas. Gaļu sagriež šķēlēs (apmēram 1cm) izklapē ar gaļas āmurīti - sāla, piparo un noziež ar sinepēm. Apmērcē sakultā olā un apviļā miltos. Cep izkausētā sviestā uz sakarsētas pannas. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem. Var pieēst klāt biezpienu ar ķimenēm, skābus kāpostus ar krējumu vai tomātus želejā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

izklapē karbonādi, apviļā miltos un apcep uz pannas ar garšvielām. sarīvē krievijas sieru, samaisi ar majonēzi, piegriez svaigus tomātus, vienu šķēlīti atstāj dekorācijai, kad karbonāde nedaudz atdzisusi , gatavo siera massu liec virsū un cep cepeškrāsnī 190 grādu temperatūrā 6 minūtes. gatavs. cāļa vai vistas karbonāde??? neesmu redzējusi ka cālim vai vistai būtu karbonāde- zinu ka ir vai nu šķiņķis vai fileja! :D lai visi saprastu lietas būtību : karbonādes gabals mēdz būt cūkām, liellopam, bet nekādā gadijumā putniem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aya Mercy

+1945

 
Tad kad esi dabuujusi to "svaigaako galju":D tad recepte sekojosha:

4 caalja vai vistas karbonaades gabali
"Vegeta"
majonēze
mi lti
4 olas
sāls

Tad, savukaart, kad tas viss iegaadaats :), saakumaa noskalo to karbonaadi un nosusini (vnk ar tiiru dvieliiti), tad sagriez katru aptuveni 3 daljaas un izklapee, tad katru gab apkaisi ar vegetu bet skaties nepaarkaisi:D, tad 2vaas atsev blodaas: vienaa saals (nedaudz ar miltiem) otraa sakul 4 olas un pieliec majoneezi taa uz aci (varbuut kaadas 4 eed kar)...un taalaak pieljauju ka zini tik iemeerc vienaa otraa un aidaa;) dikti njammiigas iznaak !:))

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.