Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Vakars

+312

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1911 skatījumi

vai varat lūdzu dot informāciju par dziedinošiem augiem?

Veselība » Homeopatija

man interesē dziedniecīgi augi. precīzāk vēlos izsūkt pampumu un dziedināt saites. esmu sastiepis celi un vēlos ar dabīgām metodēm sevi izdziedēt. nekādas šprices un citus jokus lūdzu neiesakiet.
man interesē dabūt nost pampumu, iespējams izsūkt ūdeni. un sadziedēt saites, stiprināt tās.
esmu dzirdējis ka ar kartupeli un kāpostu var noņemt pampumu. vel par zelta stīgu esmu šo to dzirdējis. būšu ļoti pateicīgs ja dosiet kādu noderīgu informāciju. paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Šim gadījumam labi derēs tauksakne,vēl var izrakt vai nopirkt tirgū.Smalki sarīvē un šo putriņu liek uz marles,tad pieliek sasistai vietai,virsū politelēna gabaliņu un nosien.TURĒT10 MIN trīs reizes dienā ne vairāk vai ilgāk!Der arī kāju vēnu dziedināšanai,bieži rezultāts ir tāds ka nav jāgriežas pie ķirurga.Sasitumiem,sastiepumiem palīdz ideāli.Veiksmi!!!

pirms 13 gadiem  

Āris, pirms 13 gadiem :

Vēl gribēju piebilst ka šo procedūru varētu turpināt apmēram piecas dienas,tad uz pāris dienām pārtraukt un atkal atjaunot ja ir vajadzība.Parasti uzsūcas arī ūdens.Starp citu,šo sakni arī pats audzēju un lietoju daudzus gadus jo tās pielietošana ir ļoti daudzveidīga,arī iekšķīgi bet tas jau ir cits stāsts.

Kārlis Vakars, pirms 13 gadiem :

paldies, noteikti pamēģināšu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valda Madalāne

+889

 
Pieļauju, ka tu jauc homeopātiju un fitomedicīnu, jo homeopātija nav augi, bet rūpnieciski ražoti augu preparātu koncentrāti. Taču varu apbēdināt - ūdeni nedabūsi laukā ar zāļu tēju vai kompresēm. Tas ir naivi, taču pampumu mazināt var ar augu izvilkumiem - apliekamiem. Saites? Skatoties, kas ir ar saitēm. Ja sāp, tad sāpes mazināt var, bet atceries - augu uzlējumi, izvilkumi iekšķīgi vai ārīgi palīdzēs mazināt (novērst - tikai ļoti ilgstoši, un tam ne vienmēr būs kāds sakars ar augiem, jo cilvēka orgāniem šādas tādas pašreģenerējošas spējas tomēr ir) sāpes, bet ne novērst cēloni. Tā būs cīņa ar sekām. taču, ja būs bojāts kaut kas vairāk nekā šķietami audu saspiedums, sasitums u.tml., tad sekas paliks un, kas zina, atgādinās, kad to vismazāk gaidīsi. Augi der nosacīti vieglos gadījumos un skaties, ko grasies kombinēt, kāda ir organisma panesamība un blakus problēmas, piem., asins rece utt.

pirms 13 gadiem  

Kārlis Vakars, pirms 13 gadiem :

par to kas ir naivi varētu pastrīdēties. domāju ka robežas ir cilvēka prātā. tapēc lūdzu šādas gudrības man nestāstīt -par to ko nevar. man interesē ko var.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.