Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Simona Āboliņa

+5531

 
  • 12

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 15302 skatījumi

Kā visefektīvāk notievēt vidukļa un gurnu rajonā?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Ja godīgi, tad apkārtējiem ir pilnīgi viena alga, cik resna tu esi pēcpusē, gurnos vai cik lielas krūtis, ja esi sakarīgs cilvēks, bet ja esi sterva vai stulbene, tad vienaldzīgs tavs modeļa augums un brīnumdaiļā seja. Galvenais ir panākt harmoniju ar sevi - nejusties abižotai par augumu un nenovērtētai darbā. Atrast mīļoto cilvēku, netaujāt viņam ik pēc minūtes - kā tev mans dibens - vai nav par resnu? Būs ļaudis, kuriem esi vienaldzīga, būs tādi, kuri sapņos par tevi. Dzīve ir kā spēle - uztver to rotaļīgi un nemokies ar kompleksiem, kā arī nespekulē ar dzīvi - dzīvo to tā, it kā tā būtu pēdējā. Šis teksts nav Simonai, bet meitenēm, kuras grib novājēt vai sajusties labāk.

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Tieši tā, (tikai gadās arī kad par iemeslu ir vecās labās Džinsas kurās vairs nevar ielīst - bet gribās, un tādu lietu pilna garderobe.)

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Harim kā vienmēr vienkārši pasakaina atbilde... :)

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

tomēr vēlreiz atgādināšu, ka sievietei ir tiesības un pienākums pret sevi būt ne tikai vīriešu acij patīkami apaļīgajai (kā viens bija teicis - vīriešiem nepatīk pakaramie), bet gan arī veselai - līdz ar to - šad tad ir vērts padomāt par notievēšanu, jo, piem., tauciņi, ja tie nekrājas uz gurniem vai dibena, bet gan tieši uz vidukļa, ir jau nelielos daudzumos būtiski kaitīgi sievietes sirds veselībai. tāpēc varbūt nevajag uzreiz iedomāties, ka tievē tikai kompleksainas pamuļķes!!!

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Domā saprāta robežās - neviens to neaizliedz. Palasi par vielmaiņu - neēd kopā nesaderīgus produktus. Nekrāj tauciņus nevēlamās vietās, bet arī nemoki sevi un savu organismu. Es jau nevedinu palaisties netiklībās - gulēt un rīt čipšus. Bet ja tauciņi veidojas saprātīgos apjomos - tie ir gadi. Ar to nākas amierināties. Turki uzskata, ka kalsni cilvēki pēc 40 ir neveiksminieki, kuriem nepietiek pārtikas. Visefektīvāko recepti nedabūsi. Brālim bij 150 kg pēc traumas un nu ir zem 90.

Simona Āboliņa, pirms 14 gadiem :

Nav tā ka es būtu tauku blāķis un nav man 90-60-90 modeles augums, vienkārši skatoties uz sevi spogulī gribas ieraudzīt tur nedaudz savādāku sevi, tāpēc jau prasu pēc padoma :) Es esmu pret drastiskām diētām un netaisos sevi mocīt ar neēšanu, gribu tikai drusku drusku samazināt to riepiņu :) Paldies jums :)

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Neēd desas vārītās - sardeles un cīsiņus un dzer ļoti daudz ūdens.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pirmkārt, lieto uzturā daudz šķidrumu - ūdeni, tējas, svaigas sulas. (Kafija neskaitās!)
Otrkārt, aizstāj cūkgaļu ar vārītu vistu bez ādas. (Visi tauki slēpjš tieši ādā!)
Treškārt, atsakies no maizes, smalkmaizītēm, tortēm un kūciņām.
Ceturtkārt, samazini sāls daudzumu!
Piektkārt, ēd bieži, regulāri un vienmēr vienā un tai pašā laikā. (Tas signalizēs organismam, ka pārtikas ir pietiekami un nekādas rezerves nav jāuzkrāj!)
Sestkārt, pilnpiena vietā izvēlies vājpienu.
Septītkārt, neēd pēc pulksten 19-00!
Astotkārt, ēd nesteidzoties un sīki sakošļājot pārtiku!

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

ļoti iederīgi, manuprāt.

Kristīne Elste - Grauba, pirms 14 gadiem :

Vienkāršas un elementāras patiesības. Ar šo komplektu, ko Aivis sarindojis 8 punktos, var ļoti labus rezultātus panākt. Ja vēl pieķer klāt kādu papildus sportisku motivātoru tais pašos mājas apstākļos, kā piemēram riņķi, vai lecamauklu, vai kādu trenažieri un piekopj to katru dienu, tad - rezultāti nevar nebūt!
Piebilstu vēl:
Devītkārt, apēst dienā vismaz 2 saujas dārzeņu & augļu.
Desmitkārt, atteikties no našķēšanās starp ēdienreizēm, bet, ja nevar, tad izvēlēties ko veselīgu! :)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vispārēja ķermeņa figūras uzlabošana ir ātri panākama regulāri braukājot ar skritulenēm. Bet ja konkrēti viduklim, tad vingrotāju aplis, preses vingrojumi un vēderdejas

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Regulāra dzimumdzīve arī tīri labi palīdz. Gan fiziskie vingrinājumi sanāk, gan apmierinātība ar dzīvi, līdz ar to mazinās vēlme rīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Ho ho! Tievēšana - diētas un tā tālāk..

Dabas sadistiskais iemiesojums pret sieviešu dzimtu.
Lieta tāda kad organisms notievē dažādās vietās tikai pēc kārtas, sāk ar seju, rokām, krūtīm - un tikai beigās ar gurniem un beidz ar vēderu. daudzas sievietes sākot ieturēt diētas jo grib notieviēt tikai vienā noteiktā vietā un neizdodās, viss tievē bet gurni ne/ Vissam vaig pacietību. ja atradīsi sev piemērotu diētu kar ko tu reāli sāc tievēt tev paliek tikai būt pacietīgai un mēneša laikā redzēsi jau rezultātus. Vēlu veiksmi, un daudz pacietības.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja izlem par labu riņķošanai, tad varu palīdzēt ar laba un kvalitatīva, un atbilstoši veselībai/sportiskajai sagatavotībai piemeklēta riņķa iegādi + visu nepieciešamo informāciju treniņu pareizai uzsākšanai. :) Raksti rinkotajas@inbox.lv!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nopērc un katru dienu 15 minūtes pagriez riņķi. Efektīvs pasākums.

pirms 14 gadiem  

Simona Āboliņa, pirms 14 gadiem :

tas ir plāns :)

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

šis ir ļoti labs, es arī uz to eju, bet pagaidām man vēl griešana nesanāk - katram savi talanti un netalanti! :P

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Signe Peirāga

+2427

 
kā zināms, vēdera stingrumam- presītes.
katru dienu un katru reizi mazlietiņ vairāk.
vēl labs risinājums esot apsēsties uz krēsla un slotas kātu uzlikt uz muguras, ar rokām elkoņos(ceru, ka saprati) un tā daudz reižu griezties uz vienu un otru pusi- gan vēderam, muguras muskuļiem, gan mazliet stājas- plecu korekcija :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es domāju regulāri veltot 20-30 min šīm problēmzonām ar speciāliem vingrinājumiem..
Bet var jau mēģināt lielot kaut ko no top-shop jostām,ja protams tam ir ticība :)

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Jostas arī ir labs tievēšanas veids, tā pat kā ietīties plēvē, guli un svīsti. - ir tikai savi mīnusiņi. ar laiku tas pārvēršās par rituālu, sasvīdusi sieviete retam patīk, un katru rītu, gribi vai ne, laikst tev it vai nau, jāvico uz duššu.

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Jostas, tabletes un trenažieri, kurus var glabāt zem gultas ir pilnīgas muļķības. Varu apgalvot ar pilnu atbildību, kā cilvēks, kurš šai biznesā darbojies vairākus gadus. Tos pērk cilvēki, kuri nevēlas mainīt savus paradumus, bet apliecināt sev, ka darījuši visu lai notievētu, bet tas nepalīdz. Samaksājot par zālēm, tās nelietojot un cerot, ka tikai no tā, ka nauda samaksāta kaut kas mainīsies - tas ir muļķīgi.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

jostas ne tikai nepalīdz notievēt - nostiprina presi, tas jā, turklāt būtiski nostiprina!, bet tauki paliek virsū, līdz ar to kolosālā stingrā prese tik un tā ir zem taukiem=( - bet arī izsit no ritma visu kopējo ķermeņa sistēmu un var radīt nopietnas komplikācijas.

Ziņķārīgā :), pirms 14 gadiem :

Es jau neteicu,ka viņas palīdz,bet uzrakstīju,ka var pamēģināt,ja ir mazākā ticība!!!!
Vajag izlasīt manu komentāru un tad mācīt.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

es arī Tev neko nepārmetu, noteikti ne! un nemācu Tev neko! man vnk bija ticība un es pamēģināju, tāpēc zinu, ka nelīdz! ;)

Ziņķārīgā :), pirms 14 gadiem :

mans sencis kādreiz nopirka "taurenīti",jo viņam muskulis rokai bija sabeigts dēļ negadījuma darbā,zinu tas "taurenītis" viņam to roku tīri normāli uzkačāja,tapēc nevar zināt kam ticēt un kam ne.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

kā jau teicu - muskuli uzkačā, bet Tu man ne mūžam neieskaidrosi, ka viņam tā roka bija taukaina! =) manam draugam arī ir bijis taurenis un viņš ar brāli vnk rēc par manu vibro tone, jo zin, kādi ir efekti / neefekti, bet ne mans koments bija, lai Tevi kā komentētu, bet gan tāpēc, ka vnk negribu, lai jautātājmeitene veltīgi nosit naudu šitajos m..os - jostās, ko iesaka Mr.Vidriķis, kas visticamāk nevienam vibro tone un tauciņam uz vidukļa ne tuvumā nav bijis!

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

atvainojos Tomasam par nepareizi uzrakstīto uzvārdu! - tas nebija tīšām, patiešām! ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

airita pujate

+81

 
Ej uz trenežieru zāli.

pirms 14 gadiem  

Simona Āboliņa, pirms 14 gadiem :

Man nepatīk trenažieru zāles, es nodarbojos ar citu sporta veidu 2reiz nedēļā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.