Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pie jau teiktā gribu piebilst, ka lietojot manis pieminēto pārtiku, nav sevi jāspiež no kaut kā atteikties, jo organisms pats kļūst gudrāks, un izvēlas tiešām to, kas tobrīd sniedz ķermenim nepieciešamo. Īstā alū ir dažādi B grupas vitamīni, kurus tad organisms cenšas uzņemt, bet alus savukārt veicina apetīti, tāpēc vēders nav no alus, bet gan tā izraisītas pārmērīgas ēšanas + protams - stress, jo tauki ir arī bloks pret problēmām - aizsargsiena pret ārpasauli...
Rakstiet visi, kam ir jautājumi - man jau ir vairāk kā 8 gadu pieredze veselības jomā - iesaku tikai to, ko pati arī lietoju, gan, ko esmu redzējusi - kā tas strādā pie radiem, paziņām u.c. klientiem. Turklāt esmu arī mamma 4gadīgām dvīņumeitenēm.:):)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Šim nolūkam laboratoriski ir radīta un jau vairākus gadus pieejama arī Latvijā īpaša pārtika, kuras sastāvs regulē tauku šūnas "acepacid" uzvedību (mums katram tāda ir apm 20 kg, kurai deformējoties, cilvēks pieņemas svarā vai izdilst) Šai pārtikai turklāt ir terapeitisks efekts arī pie saaukstēšanās, jo tā efektīgi atindē organismu + atraisa tauku šūnās noglabāto energiju. Turklāt tā ir dabīga un nodrošina līdz pat 100% visu dienā nepieciešamo vitamīnu. Ēdama gan kā atsevišķs ēdiens (zupa, saldais), gan kopā ar zupu, kartupeļiem (kā mērce) utml.
Es personīgi lietoju šo produktu, turklāt tas nav bīstami pat bērnam (atbilstošā daudzumā). Galvenais - svars normalizējas pakāpeniski!
Priecāšos sniegt vairāk info, raksti man - izabella@vera.lv vai zvani 29 612 007 - iespējama degustācija, pieejamas citu lietotāju atsauksmes (klientu klubā).

pirms 14 gadiem  

Māris Grigaitis, pirms 14 gadiem :

Paldies! Vai varam sazināties arī caur skype?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jā:) strangel77

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
dzer daudz ūdeni un būs jau labi.
pārāk strauji novājēt ir vēl sliktāk kā staigāt apaļam.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.