Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

970

Reputācija

 

Māris Grigaitis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

 

Samsung S8000 DISPLEJS

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pienākot īsziņai,jeb multiziņziņai,uz ekrāna parādās uzraksts,NAV NOTIKUMA. Kā panākt,lai šis uzraksts vairs neparādās???

Pirms 14 gadiem  


Soprano ģimene

Izklaide un mūzika » Filmas

Vai kaut kur ir iespējams lejuplādēt seriālu 'Soprano ģimene',ar tulkojumu latviešu valodā?

Pirms 14 gadiem  





Kā pareizi pieslēgt datoru televizoram?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Es vēlos datoru pieslēgt televizoram.Man ir portatīvais dators ar S-Video izeju un televizors ar S-Video ieeju.Ir arī atbilstošs kabelis.Vai varat pa soļiem pastāstīt,kā pareizi transformēt datora attēlu uz tv ekrānu? Paldies! Māris.

Pirms 14 gadiem  






Ierakstot disku ar Nero programmu rodas problēmas.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Es vairākas reizes esmu mēģinājis ierakstīt 8.5 GB matricā,koncertus,filmas,u.t.t(DVD 9) Pie ierakstīšanas ar NERO programmu,parādas uzraksts DVD-Video files compliance test failed.The resulting DVD-Video might be unplayable. Do you want to continue? Vairākas reizes,neskatoties uz brīdinājumu,esmu turpinājis procesu.Disks tomēr ierakstās veiksmīgi,bet parādās uzzaksts,ka ieraksts...

Pirms 14 gadiem  


Kā no DVD 5 formāta izgriezt daļu filmas(konkrētu fragmentu)?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Man ir koncerts DVD diskā.Vēlos no konča izgriezt tikai vienu dziesmu un saglabāt kā atsevišķu failu.Kā to pareizāk izdarīt? Paldies!

Pirms 14 gadiem  






8GB fleškarte un DVD 5 faili

Datori un internets » Cits

Vai ierakstot DVD 5,jeb DVD 9 formāta failus 8,jeb 16 GB fleškartē,ir iepējams viņus atskaņot uz DVD pleijera ar USB ieeju??? Es saprotu,ka visādus saspiestos formātus,DVDRip,Divx,bildes muzonu...to visu var. Bet kā ir ar lielajiem razmēriem,jeb tos ir iespējams noskatīties,tikai ierakstot viņus...

Pirms 14 gadiem  



Radio SWH BB Brokastu ķīniešu rokenrols

Izklaide un mūzika » Mūzika

Šad un tad radio SWH,BB Brokastīs atskaņo rokenrola skaņdarbu,ķīniešu valodā.Varbūt kāds zin,kā sauc dziesmu,izpildītāju un kur iespējams šo verķi lejuplādēt??? Man liekas,ka skaņdarbs,kādu laiku atpakaļ bija iekļauts arī Radio Lāgā.

Pirms 14 gadiem  


TWO OLD BABIES

Izklaide un mūzika » Mūzika

Kaut kur ir iespējams novilkt projekta TWO OLD BABIES dziesmas?

Pirms 14 gadiem  


3D brilles

Izklaide un mūzika » Filmas

Es vēlos mājas apstākļos noskatīties 3D filmu,koncertu,u.t.t. Kā izvēlēties pareizās brilles un kāda atšķirība ir starp sarkani zilajām(red/cyan),zaļi rozā(green/magenta) un polarizētajām? Dzirdēju,ka dažām filmām derot vienas,citām pavisam citas.Palīdziet tikt skaidrībā. Māris.

Pirms 14 gadiem  


SABIAN AA FUSION jacenes šķīvji.

Izklaide un mūzika » Mūzika

Man par labu cenu piedāvāja pirkt jaunus SABIAN AA FUSION jacenes šķīvjus.Man agrāk nav bijusi saskarsme ar šī modeļa šķīvjiem(ir bijuši SABIAN AAX STAGE HAT un SABIAN AA ROCK HAT),līdz ar to arī trūkst informācijas..Varbūt kāds zin kaut ko vairāk...

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.