Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars

+93

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1950 skatījumi

Atbrīvojums no sporta

Veselība » Slimības un simptomi

Tātad ir nepieciešams atbrīvojums no sporta,sakarā ar skolotāja pazemojošo, attieksmi pret mani (neesmu pārāk sportisks) Kādi varētu būt iemesli atbrīvošanai no sporta?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atbrīvojumus no sporta sakarā ar skolotāja nievājošo vai pazemojošo attieksmi neviens neizsniedz, taču tas ir pietiekams pamats, lai par to informētu attiecīgās skolu uzraudzības iestādes un bērnu aizsardzības organizācijas. Es gan Jūsu vietā to nedarītu, ja vēlaties turpināt mācīties tajā pašā skolā, bet, piedraudēt, ka to darīsiet gan Jums neviens nevar aizliegt, nākamajā reizē, kad skolotājs pret jums izturēsies nievājoši vai pazemojoši, iepriekš sagatavojiet tekstu un paziņojiet, ka sūdzēsieties bērnu tiesību aizsardzības centrā vai zvanīsiet uz izglītības pārvalde ar sūdzību par konkrēto skolotāju vai vēl labāk pasakiet, ka piezvanīsiet uz Bez Tabū un viņu izvazās un izcūkos pa visu Latviju. Domāju, ka ar to vajadzētu pietikt! Ja baidaties pats, tad sarunājiet ar saviem vecākiem, lai tie aiziet pie skolas direktora un to paziņo Jūsu vietā! Sporta skolotājam pēc tam noteikti būs nopietna saruna ar direktoru!

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Vecāku atbalsts nepieciešams viennozīmīgi. Bet ja ir pietiekoši vīrišķības, var arī pats ieiet pie fizkultūras skolotāja un paziņot savu neapmierinātību ar viņa attieksmi. Ja tu esi vājš, tad tas ir tava skolotāja uzdevums tevi dabūt uz kājām un bīstamu. Ja viņš to nevar, tad viņš ir lūzers. Protams, tavai centībai arī jābūt. Bet pazemot tevi neviens nedrīkst.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dāvis Daubergs

+2700

 
Vēl ir variants censties cik uziet! ;)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Moš beidz vienreiz piņkšķēt un saņemies? Tad ar meitenēm kautkāds drebeklis, tad fizkultūrā skolotājs kautko trauslajai dvēselei ne tā pateicis, tad vēl kautkas... Tu esi čalis vai ņuņņa?

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.