Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1215

 
  • 9

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3189 skatījumi

Slikts sapnis

Veselība » Garīgā veselība

Šonakt sapnī redzēju, ka ar vecu skolasbiedreni staigāju pa parku, un viņai ir zīdainis ratiņos. Pēkšņi parkā uzradās vesels bars ar mazām čūskām, bet mums izdevās no tām aizmukt. Pamodos ar ļoti nepatīkamu sajūtu. Paskatījos sapņu tulkā, gan daudzas mazas čūskas, gan zīdainis nozīmē nepatikšanas un slimību. Tagad es visu laiku jūtos kā jaunu prieksņojautu varā. Vai ir kāds veids, kā neļaut sapnim piepildīties?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Valdistt

+8491

 
Jo vairāk par to domāsi, jo drīzāk saslimsi. "Sapņu tulks" ir balstīts uz seniem pieņēmumiem senos laikos. Tomēr to piepildīšanās arī ir izskaidrojama, jo cilvēks visu laiku tagad domās - būs kas slikts, būs kas slikts.
Ignorē to - tas bija slikts sapnis un viss! Ja spēsi atšķirt miega sapņus no reālās dzīves, nekas slikts nenotiks, bet, ka ja visu laiku baidīsies, kas nu būs, kas nu būs - tad nelaime drīz vien būs klāt!
Kāds cilvēks bija teicis - "var jau ticēt domu spēkam, bet ne vienmēr tas piepildās. Ja manējais piepildītos, tad jau sen mana māja būtu pilna ar kailām melnādainām sievietēm, taču tā nav!" Tāpat ir ar sapņiem - ja ticēsi, tad piepildīsies, neticēsi un par to nedomāsi - aizmirsīsi un viss būs ok! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Atrodi pareizo tulku.
Ja draud nepatikšanas un "izdevās no tām aizmukt" - kas var būt vēl labāks :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista...:)

+3228

 
skaties kada menesi sapņoji, ne visi sapnji piepildas un varbut sis sapnis atspoguljo vairak tavas jau esosas sajutas. piemeram kaut kadu uztraukumu par draudzenes berninju. un cuskas - tenkas, launi cilveki, neuztraucies, jus tacu aizmukat.
man piemeram vienu laiku sanaca regulari dzivē pabūt ar mazu berninju un tad sapnos redzeju, ka esmu stavokli vai ari turu rokas jaundzimuso, bet šie sapni tikai atspoguloja manas ceribas un domas...tie nebija ar tadu vairak pareģojošu nozimi. un, ja sapni redzu čusku, es nemekleju skaidrojumu, jo sapnu gramatas tas ir slikti, bet kads gudrs cilveks ir teicis, ka senajiem čūskas simbols esot bijis laimes, gudribas un pareizā ceļja simbols...tatad - tik daudz pretrunu.
es tev ieteiktu sapni saistit ar realo dzivi..savam izjutam utml.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vienkārši nedari neko,dzīvo kā dzīvojis,domā gaišas domas,vairāk smaidi.Arī sportiskas aktivitātes svaigā gaisā nenāks par skādi.Un tici man,viss būs ok.Ar šādiem sapņiem,mēs bieži vien uzņemam pārāk daudz negatīvu emociju un citu nevajadzīgu lietu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
manuprāt smadzeņu atgremojumi nakts laikā vispār nekādā veidā nav saistīti ar darbībām reālajā dzīvē un visa tā sapņu tulkošana ir pilnīgs pagānisms. ja Tu pats ieprogrammēsi sevi, ka Tev būs nelaime, tad Tu viņu pievilksi un viņa tiešām Tev būs. Ja domāsi pozitīvi, tad dzīvosi mierīgi. ;o)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Vienkārši centies par to nedomāt,tad ar nekas nenotiks un nevienmer jau piepildās sapņi,un cik es esmu pamanījusi tad ar bieži katrā sapņu grāmatā savi tulkojumi ,nevajag ticēt tam tad ar bus ok;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es galigi neticu ne sapnu tulkosanai ne visadam manticibam. nav ko nemt visadas mulkibas galva.jo vairak cilveks doma sliktas domas jo vairak sevi negativi iespaido.cilveks daleji pats var veidot savu likteni, nevis ticet visadam zimem,sapniem un katrai tantinai ko ta teica.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Ja turpināsi tādā garā ,tiešām notiks kas nelabs ar Tevi...Sāksi pie zīlniekiem skraidīt ,iestāsies vēl ,,jaunajā paaudzē,,...Nevajag ņemties ap sīkumiem.Un ap sevi pašu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
netulko pa vienam,ņem kopā visu,zīdainis,čūskas,bēgt-izskatās pēc problēmām darbā ar divām iespējām,vai nu paliksi bez darba,vai pavirzīsies uz augšu,tas atkarīgs ko tu darīsi.

pirms 14 gadiem  

verners osis, pirms 14 gadiem :

jā piemirsu,visos ir slikts cilvēks.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.