Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2720 skatījumi

Jautājums lūk tāds,no rītiem man logs ir slapš un virs loga uz sienas ir kārtīgs pelējums!Vai kāds nezin kā likvidēt pelējumu ?

Māja un dārzs » Izdari pats

No rītiem logs viss ir slapš un veidojās kārtīgs pelejums apkārt logam kurš tikai paplašinās!Kā man ar to cīnities vai likvidēt?Esmu izmisumā!!!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Mucenieks

+1291

 
Ar šo var atrisināt pelējuma problēmu dzīvoklī http://labologuagentura.lv/lv/plastikata-logi/aereco-ventilacija/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līva Livucis

+2335

 
pakešu logi? man tieši tas pats... par likvidēšanu vēl neesmu tikusi gudra, ko labāk darīt, bet jādomā par ventilāciju, jo kamēr tā problēma nebūs atrisināta, tikmēr arī , lai ko darītu vai nedarītu, pelējums būs. Ja iznīcināsi šo, radīsies jauns...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Minkaaa :)

+1244

 
pelējums baigi ieēdas sienā.. aizej uz "Depo" un paprasi līdzekli pret to pelējuma sēni (diemžēl,neatceros nosaukumu. bet maksāja ap 2Ls. Līdzeklis gan ož-kārtīgi pēc tam istaba jāvēdina.. bet sēne pazuda uz neatgriešanos) :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uģis Leikums

+922

 
Vispirms, protams, jāpadomā par ventilāciju. Kamēr ārā auksts, var izlīdzēties ar Metylan Stop Humidity, to, ko pa televizoru reklamē :) Man bija problēmas ar mitrumu vannas istabā - arī slikta ventilācija - izmantoju SH un tas visu lieko mitrumu uzsūca. Pastāvīgi izmantot nav pārāk praktiski, bet kā pagaidu līdzeklis ir ok :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ir visādi līdzekļi, man arī puse sienas appelējusi un pat pa griestiem jau iet, tagad nav vērts, gaidīšu līdz vasarai, tad plēsīšu nost tapetes un veikšu milzu nīdēšanas darbus. Zinu, ka Depo tas pūšamais kaut kāds ir, bet arī visparastākajos celtniecības materiālu veikalos var ionteresēties, jo ir arī veseli litrīgie iepakojumi ar speciālu šķīdumu pret sēnītēm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Diez vai tas senes pazud uz neatgrieshanos jo tam ir laba saknju sistema sienaa, viss labak butu apstradat ar kadu lidzekli un parkrasot pa jaunu. Jaa, tas logs ir slapsh nepietiekoshas gaisa apmainjas deelj, ventilacijai ir jabut gan piepludes gan nosuces kanaliem. Dazjkart logi tiek nepareizi monteti un pa loga ramja perimetru notiek caursalhana, uz virsmas kondensejas mitrums, senem ljoti labveliga vide un tas aug griezdamies :)

pirms 14 gadiem  

Minkaaa :), pirms 14 gadiem :

zini-atgriezusies nav..bet varbūt vnk paveicies! :) 3x pēc kārtas pūtām (uzpūš, nožāvē,nokasa,kas nāk nost un nomazgā,nožāvē.. un tā 3x). galvenais-tagad to istabu regulāri vēdinam un viss čikiniekā :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.