Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1924 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
18 kilovatu būs pašā laikā.Es ar tādu apkurinu 4.istabas,virtuvi un vannas istabu,kā arī karstais ūdens 100l boilerī ir vienmēr.Tikai pareizi to visu samontēt,un cirkulācijas sūkni vajag,drošības vārstus,izplešanās bāciņu,termometru,manometru un vēl šo to,speciālists jau zinās.Veiksmi!

pirms 13 gadiem  

Jānis Liepiņš, pirms 13 gadiem :

Konkretu modeli vari ieteikt? Ok reali 3 radiatori jo ir tris telpas. Un kas tadus uzstada? Boilerim vieta gan nebus.

JanKa, pirms 13 gadiem :

18kw 36m^2 ???!!!! kūkū?

Jānis Liepiņš, pirms 13 gadiem :

Reali 39m2. Virtuve prieksnams dzivojama istaba 1 telpa, vcdusha maza otra un 2 mazas istabas. Es lasiju ka vienam 14 niece nepavelk 3 radiatorus tik 2. Ko izveleties jotul pa 600ls? Ir kadi kas piedava un ari uzstada savelk radiatorus un dod kkadu garanriju par padarito?

Āris, pirms 13 gadiem :

18kw ir mazākās jaudas centrālapkures katls.tālāk ir 22kw.....200kw.Kurā vietā kūkū? Ir ļoti daudz variantu,es izvēlējos KALVI jo viņš man labi iederās virtuvē līdzās gāzes plītij.Šis modelis Lietuviešu draugiem ir izdevies jo ir ekonomisks,mazs pēc gabarītiem,pie reizes divkameru,regulēšana vasarai-ziemai,masīvas restes ar regulējamu augstumu.Var kurināt ar malku,arī oglēm utt.

Āris, pirms 13 gadiem :

Gribēju pateikt ka pašlaik pie šī katla man ir pieslēgti 6radiatori no kuriem vienam 5.sekcijas,pārējiem pa 7sekc.Un kā jau atzīmēju,arī 100l boileris.Karstums bieži jāregulē uz mazāko.Galvenais pareizi samontēt,jo daudziem katli nevelk pat pāris radiatorus.Pēdējos 20gados nācies pārtaisīt visādus brīnumus,tā ka mazliet no tā kaut ko laikam saprotu.

Jānis Liepiņš, pirms 13 gadiem :

Ne kalvi nav tas ko mekleju norvegukamini.lv ir sadala krasninas ar centralapkuri.. Dizaina zina tadas pasas ka jotul parasta krasnina izskatas par tadam runaju tur kw sakas no 12 ja nemaldos, ps linku nevaru iemest jo rakstu no pajauta iphona aplikacijas paslaik

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
36 m2 un 4 radiatori nav overkills? Tas ir vai nu viena istaba, vai divas mini istabas. Hmm, vai četras suņubūdas, tad jau gan 4 radiatori būs laikā. Man bija 2 istabu dzīvoklītis arī kaut kādi 35 m2 ar vienu gāzes krāsniņu pa vidu un piesildīja bez nekādiem radiatoriem. Pie tam logi bija viena un divu kārtu, veci koka rāmju un šķirbaini. Durvis gan man bija vaļā visur. Izņemot ārdurvis, ja. :)

pirms 13 gadiem  

Jānis Liepiņš, pirms 13 gadiem :

Ja durvis man vatetu stavet valka tad es neliktu to bet gaisa siltumsukni pie griestiem, del durvim atkrit sis variants. Ps jau 5 g man maja tads viens ideali apslida visu pirmo stavu un vasara kondincione, bet soreiz tas nederes tadel mekleju jotultipa krasninu kurai var radiatirus pieslegt

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.