Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2158 skatījumi

no ka ir jauzmanas grutniecibas laika?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
No muļķīgiem tantiņu padomiem un industrijas radītiem, nevajadzīgiem produktiem un pakalpojumiem. Domā pati visam līdz, klausi instinktiem un viss būs labi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Alkohola, tabakas (nedrīkst smēķēt un elpot tabakas dūmus arī slikti), ļoti asiem un sevišķi stipriem ēdieniem, kas satur daudz aso piparu, sevišķi jāseko līdzi pārtikas sastāvam - pēc iespējas bioloģiski tīrāku pārtiku lietot. Organisms pats pateiks, ko tam vajag, tāpēc ēd to, ko gribas, neaizmirstot ieēst arī to, ko ne visai prasās. Jāuzmanās no vibrācijām - braukt ar auto pa ļoti bedrainu zemes ceļu, kratīties , piemēram, zirga mugurā un ratos, traktoros un traktora piekabēs taču nekāpsi .....un tml. Nekāds solārijs, nekāda pastiprināta uzturēšanās saulē, nepeldēties publiskās peldētavās un baseinos, nenodarboties ar sporta aktivitātēm, kurās var iegūt traumas. Nebadoties, nelietot medikamentus, nepotēties, izvairīties no lieliem pūļiem un sabiedriskām vietām, ja ir iespējams saķert kādu vīrusu. Nevajag spīlēties apspīlētās drēbēs - tām jābūt vaļīgām. Plus un mīnus tas arī galvenais. izlem pati, kas ir tas, kam jāpaseko līdzi.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Neklausies vīriešu runās, kuri nav ārsti un atceries, ka katra sieviete ir individuāla un tikai sievietei izlemt, kā pret sevi attiekties grūtniecības laikā. Neviens vīrietis nespēj iedomāties, kā tas ir - būt gaidībās, laist pasaulē mazuli, zīdīt to un just to īpašo saikni - vīrietis var tikai teorētiski kaut ko mācīt un runāt, bet sieviete to visu izbauda. Viss būs labi, ja vien tai lietai pieiet ar veselo saprātu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.