Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis G.

+2334

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2112 skatījumi

Rokas spiediens

Socialās zinātnes » Etiķete

Ko nozīmē vājš rokasspiediens no vīrieša puses? Pat ne vājš- roka kā lupata. Neesmu psihologs, bet mani novērojumi liecina, ka tie ir neuzticami cilvēki. Ko tas īsti nozīmē?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Amanda Bush

+41

 
Esmu ievērojusi, ka lielākā daļa sveicinās ar 'ļengenu' satvērienu pēdējā laikā( tas ir pagāšgad, šogad), agrāk tā nebija. Lielākoties šie cilvēki ir pasīvi agresīvi tīri psiholoģiski. Ir arī iespējams variants, ka attiecībās, neatkarīgi no amata, viņi neuzņemas iniciatīvu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Psihologi gan mēģinājuši noteikt raksturu pēc rokas spiediena, rokraksta, apģērba, sejas, plaukstas, acu, deguna formas, utt. bet šaubos par rezultātu.
Man klases audzinātāja iemācīja stipri spiest roku, vājos spiedējus sauca par ļenganiem un viņai tie likās riebīgi, varbūt, savas pieredzes dēļ. Tātad liela nozīme tradīcijai, ieradumam, jo spiešanas brīdis parasti ir īss un automātisks.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Peter Klex

+988

 
Atkarīgs kādu darbu viņš strādā, ja kaut kāds programmētājs tad ok, bet no tāda kas fizisku darbu dara tu nekad nesagaidīsi tādu rokasspiedienu.
Par rakstura īpatnībām gan nemācēšu spriest, zinu tik vienu ka nevajag pilnībā paļauties uz psiholoģijas grāmatu ieteikumiem, tās arī mēdz kļūdīties.

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Tie nav nekādi programmētāji, bet fiziska darba veicēji, iespējams stiprāki par mani, bet man šķiet, ka viņi ir tādi kā blēdīgi.

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Vēl jau viens aspekts: ar viņiem nav acu kontakta, sarokošanās brīdī.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Cilvākam raksturs maigs, nemāk sevi aizstāvēt, nav pārliecināts par sevi, paslinks.

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

Es pazīstu cilvēku ar šādu rokas "spiedienu" - viņs ieņem vadošu amatu lielā uzņēmumā...

Es arī esmu domājis par ko gan tas varētu liecināt!?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

jaa tas mineejums buus labs !! citreiz, ja tiiri peec sevis spriezot, tad es arii citiem sniedzu vaaju rokas spiedienu, bet tikai tapeec ka man negribas ar vinju sveicinaaties !! un citreiz ir taa, ka apniik sveicinaaties, ja tev dienaa sanaak spiest roku pa 30 reizeem, tad arii jau piegriezas un netiek pieversta uzmaniiba tam stiprumam !! nu dazaadi var buut !!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tie ir sabiedrības uzspiesti rāmji, normas: ja tu darīsi tā, tad visi tevi uzskatīs par pareizo, ja savādāk, tad par nepareizo. Ar raksturu tur nekāda sakara nav.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.