Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1498 skatījumi

Kā veidot sarunu?

Socialās zinātnes » Valodas

Kā veidot sarunu? Liekas visai pastulbs jautājums, bet sarunas pārāk ātri aptrūkst, jo vienkārši nezinu, ko lai saka un tad iestājas tizls klusums. Arī ja uzdod jautājumu, bieži vien vairāk par jā/nē vai vienkāršu, pašsaprotamu teikumu nesanāk pateikt, bet citi par to var runāt 10min no vietas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis

+4881

 
runāt daudz jeb "vārīties" var iemācīties. teiksim, kad esi viens pats mājās, paskaties ārā pa logu un kādas 10 minūtes komentē, kas tur notiek (skaļā balsī). sāls ir tajā, ka tur nekas īpašs nenotiek - droši vien tur būs tikai kaut kādi baloži, koki un zaļa zāle. respektīvi, iemācīsies runāt ne par ko.
man palīdzēja, jo man bija tieši šī pati problēma. lielākajai daļai cilvēku labāk patīk cilvēki, kas runā, nevis nerunā. tas nav ne labi, ne slikti - tā vienkārši ir.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

krokijs

+18181

 
ir tāda lieta ka katrs ir savādāks, un visi nevar apspriest lietas vienlīdzīgi gari. ja kāds spēj runāt par pildspalvu 10 minūtes, tad citam labāk patīk pa to pašu pildspalvu pateikt divus vārdus (normāla pildspalva) un tēma slēgta. bet parasti šie cilvēki nav daiļrunīgi un ir vairāk noslēgti, bet tas nebūt nenozīmē ka viņiem ir aprobežota domāšana. bet varbūt reizēm arī nevajag daudz runāt. es piemēram ciest nevaru tos cilvēkus, kuri stāsta man pusstundu to, ko var pateikt vienā teikumā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
lasi vairāk grāmatas. pirms runāšanas ar kādu konkrētu cilvēki veic izpēti par visu, kas interesē šo cilvēku un tad tēlo, ka tev patīk un tu zini daudz par tām lietām, kas viņam interesē.
nu un ,protams, obligātie 100 grami pirms bazāra.

pirms 12 gadiem  

Jānis, pirms 12 gadiem :

galvenais - atbildēt par savu bazāru :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
domāju,ka es ari piederu pie tiem daudzrunātājiem,nezinu,tas laikam iedzimst.vārdu krajums no gramatu lasīšanas vairojās.tomēr ar visiem neiznāk tā lielā runāšana,laikam jau vajag prētī atbilstošs deguns.reizēm apskaužu tos kuri spēj izteikties īsi un precīzi,jo itin bieži nākas nožēlot pasacīto.tā ka ne viss ir tik jauki.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.