Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

333000

0

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

333000

0

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja pērc un dzen pats, tad rēķinies ar apdrošināšanu (analogs mūsu OCTA), cenas sākot no 150 paundiem par gadu - "pareizi" aizpildot anketu, līdz virs tūkstoša. Ir jābūt MOT (tehniskā apskate).

Ja ar treileri - no situācijas. Sarunāt ar pasažieru pārvadātajiem-privātajiem, - atrast piekabi-treileri, vai atrast uzņēmumu, kas specializējas uz šīm lietām - biezajos laikos no Vācijas (Anglija, dārgāk) varēja par 200-300EUR (kā sarunā, vai ir savējais utt.). Var vest arī paša spēkiem - treileris pie mašīnas - un aidā!

Tad jārēķinās ar mašīnas pārbūves izmaksām - ir mašīnu modeļi, kurus pārbūvēt ir elementāri - tehnoloģiskie caurumi ir gatavi - sapērc detaļas: lukturi, vējstiklu tīrītājiekārta, stūres iekārta, priekšējais panelis, durvju paneļi u.c., biezajos laikos varēja rēķināties sākot no kādiem Ls 500. Ja netiek aiztiktas svarīgās daļas - reģistrācijai nevajag sagādāt problēmu, LV nodokļi.

Es saskaitīju, ka ir modeļi, kam tāda lieta atmaksājas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tur būs ne tikai papīra darbi, bet arī fiziskie - stūre nepareizajā pusē mums vairs nedrīkst piereģistrēties.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

ir jau Anglijā auto arī ar stūri pareizā pusē, pašai arī pāris gadu atpakaļ bija funktieris atdzīt mašinu, tādēļ arī redzēju pārdošanā tādas mašinas

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.