Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

T. E.

0

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2351 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Ja, var iziet, tikai nedriikst paarsniegt kkaadus tur decibelus..60 vai 90, karo4 neatceros, bet var buut nezkaadas sporta trubas, galvenais, lai nedaard aarpraatiigi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

svilpes par 40 latiem motoland veikalā dzirnavu un satekles krustojumā

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
85 decibeli jābūt pie uzgāzēšanas, tas arī viss. Ja tev kādus līdz desmit vajag noņemt, tad servisā lai tev uzmetina tādu uzmaucamu trubu, kas atstāj nelielu caurumu, vēl lupatas var sabāzt uz apskati. Viņiem neinteresē, kas tur ir iekšā un kas nav, ja tev decibeli un izplūdes normālas, kaut vai dušas galu liec tur.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Ildens

+444

 
Oficiāli nevar iziet ar sporta izpūtēju, nestāstiet muļķības. Pirmais, ko meklē apskatē, ir E burts, gan uz stikliem, gan atstarotājiem, gan klusinātāja. Sporta trubai tāds nebūs, uz tām raksta Race, No Public, Off Road vai ko līdzīgu. Drošāk nomainīt uz apskati un tad uzlikt atpakaļ. Man viens mocis nav sertificēts Eiropai, pēdējos gados katrreiz čakars pierādīt, ka truba oriģināla, jo enduro un ir paskaļš.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ari tev ir tukšās trubas . Galvenais uz tehnisko ieliec svilbi . Kura klusina . Nu ganjau zini kas tas ir . Un tad viss būs čikinieka. Man draugs ar CRX gaja viņam divas gandrīz pilnīgi taisnas trubas svilpes iekša un atiet . Ka tika ara no tehas . tā svilpes ārā un drausmas kas par skaņu . !

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Kur var nopirkt svilpes? Esmu dzirdeejis, ka dazas kompaanijas dod liidz saviem bunduljiem, bet nekur atsevishkji neesmu redzeejis...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Var iziet, ja tajā ir saglabāti visi nepieciešamie bunduļi (klusinātāji, rezonators un katalizators (ja tāds ir paredzēts konkrētajam auto). Patiesībā galvenais ir tas, lai skaņas līmenis nepārsniedz noteiktos limitus, viņiem patīk nomērīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Jābūt tādam kā to paredzējusi rūpnīca-izgatavotāja.Vismaz uz apskates laiku jānomaina.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.