Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2106 skatījumi

braucot slapst motors

Auto un transports » Cits

golf 3 2.0 pielec no rita ok saku braukt, nobraucu kadus 20 km slapst pats no sevis nost apgriezieni zud kaut ari gazi spaidu cipa ka benzins beigtos ristas, kad darbinu tad taka paker un ristas pargazeju un tad akal vis ok braucu talak akal apmeram 20 km nu plus minus un akal viss no jauna ristas. kur var meklet vainu, degvielas filtrs nomainits

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Gandrīz tāda sajuta , ka vaina būs tikai degvielas padevē.Vai nu bākai ventilācija ciet vai kas.Sanāk - iedarbina, brauc , bet bākā pamazām veidojas gaisa retinājums, kas kavē degvielas padevi un beigās ir par maz.Tad pastāv kādu brīdi, gaiss lēnām sasūcās bākā un var atkal kādu laiku braukt.
Pamēģini attaisīt bākas vāciņu un pabraukt bez tā.Vai arī nopērc benzīntankā to universālo vāciņu - tas neslēdzas hermētiski.
Kas līdzīgs bija vienam citam autiņam.Tam pat sāka dzīt degvielu pretējā virzienā pa "abratkas" trubu,pārpludināja filtru un lija zemē.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Tas Golfs ir dīzelis?

Artūrs Strēlnieks, pirms 10 gadiem :

bendzinnieks,, es biju nonemis bakas vacinju braucu bez izmainjam

Artūrs Strēlnieks, pirms 10 gadiem :

a un tas man sakas apmeram reizi pusgada tad tur 2 reizes menesi nu cipa pakapeniski tagad braucot no daugavpil uz jekabpili vienu bridi ik pec 5 km prata sajuku

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Es ,laikam, apskatītu ,kas notiek ar degvielas sūkni un kāds stāvoklis ir tam galam bākā.Ja būtu cita vaina , tad tos 20 km normāli nenobrauktu. Meklē ,kas kavē degvielas padevi.
Man bija vecajam 3.BMW bākas grīda deformējusies un piespiedusies pie iesūkšanas sietiņa, kavējot degvielas padevi.BMW pludiņa kamera ir tāds alumīnija cilindrs ar sietiņu galā.Kāda konstrukcija ir 3. Golfam - patreiz nav laika pētīt .Jābrauc prom.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Kāds tam Golfam degvielas sūknis? Vai nav vēl pie motora ar membrānu? Tad tam var būt iekšā pilns ar gružiem un metāla vārsts nestrādāt.
Pameklā pats šeit savu modeli un izpēti konstrukciju.
http://vin-online.ru/etka.php?vag=VW

Artūrs Strēlnieks, pirms 10 gadiem :

biju iebraucis lai dasledz pie kompja, uzradija 4 vainas 2 notam varetu but par iemeslu Zonde, vai gaisa meritaijs

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Tur var būt dažādi iemesli.Vai gaisa filtru mainīji?Vajadzētu pārbaudīt degvielas sūkņa atpakalgaitas vārstu,dažreiz tas tā var izpausties.Nebūtu par sliktu pārbaudīt zondes parametrus,arī tā var taisīt brīnumus.Tie gan tikai minējumi,labāk iziet diagnostiku un redzēsi kas dzinējam ir bijis un kas kaiš pašlaik.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.