Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 839 skatījumi

rallijs

Auto un transports » Cits

beidzās rallijs Dienvidamerikā (Parīze-Dakāra) , Krievijā visi gavilē par Kamaz uzvaru starp kravas auto, bet mani māc šaubas, ka tas Kamaz ir tiešām 100% no viņu agregātiem, es domāju, ka vienīgi kabīne ir ražota krievijā, bet viss pārējais ir salasīts pa pasauli- dzinējs,kārba, riepas u.t.t., kāpēc tad UAZ nepiedalās rallijā, vai ir kāda informācija , kas tam lācītim vēderā?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
nevajag aizmirst ka kamazam ir rūpnīcas komanda, ar savu milzīgu budžetu un iespējām. līdz ar to tur nav problēmu uzražot piemēram 5 ātrumkārbas pēc individuāla projekta tikai priekš šī sporta auto. Un tāpat ar pārējiem mezgliem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Manas pārdomas:
- diez vai mūsdienās vispār kāda automašīna 100% tiek ražota vienā valstī
- Kamaz ir auto ar senām tradīcijām, būvēts vietējiem neceļiem, vietējiem cilvēkiem, tā kā pamats ir spēcīgs - braukt pa Sibīriju, saremontēt izmantojot tikai āmuru, tas nekas, ka komforta nekāda :)
- ja nemaldos sērijveida KAMAZiem diezgan daudz kas ir vietējais joprojām, neskatoties uz to, daļa uzņēmuma pieder Daimler
- UAZ šķiet ka nav piedalījušies, bet ar Niva, brauca sākot no rallijreida pirmsākumiem.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Pilnīgi piekrītu :) Salīdzinot ar to ko tās mašīnas iztur savā dzimtenē ,Dakāra tāda svēdienas pastaiga vien ir :D un ja ļoti vajag arī Krievijā var uztaisīt "kosmosa kuģi"
http://youtu.be/Cs9zlm0u8WQ

Viktors Kaķeševs, pirms 9 gadiem :

А вот и пламенное сердце. Мощный дизельный двигатель немецкого производства:

Злопыхатели уже набрали в грудь воздуха чтобы разразиться разоблачающей тирадой на тему "мотор не наш" и в "надо валить из этой страны", но вынужден вас разочаровать. КАМАЗовские спецы всего лишь покупают по одной штуке ежегодно самых современных моторов данного класса по всему миру. Для того чтобы посмотреть кто чего уже придумал, чтобы не тратя силы на повторение чужого опыта заниматься своими разработками. Так что на дакаровской машине стоит родной отечетсвенный двигатель ЯМЗ.

Viktors Kaķeševs, pirms 9 gadiem :

http://www.km.ru/avto/content/dakar-2011-kak-ustroen-gonochnyi-kamaz

30 октября 2013 года Совет директоров «Камаза» одобрил создание СП «Камаза» и швейцарского холдинга Liebherr-International AG, которое будет выпускать двигатели объемом 12 л. Новыми двигателями будут оснащать грузовики российской сборной по раллийным гонкам «Камаз-мастер»

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.