Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdistt

+8491

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2141 skatījumi

Kā iegūt žurnālistu apliecību?

Bizness un finanses » Cits

Kura institūcija šīs apliecības izsniedz un kādi ir priekšnosacījumi tās iegūšanai?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Žurnālista apliecību izsniedz tavs preses izdevums, TV kanāls, vai radio stacija. Nosacījumi. Ir jāstrādā pie viņiem. Lai ar šo apliecību varētu kaut kur iekļūt ir jāakreditējas. Vai nu tavam darba devējam ir jānosūta nepieciešamā informācija vienas vai otras caurlaides saņemšanai vai jāveic ir apmaksa, bet tas tiešām ir atkarīgs no vietas, kur gribi iekļūt un no pasākuma, kuru gribi apmeklēt.

pirms 14 gadiem  

Aldis Dzenovskis, pirms 14 gadiem :

Piemēram:
Žurnālistiem, kuri vēlēsies regulāri saņemt informāciju par Daugavpils domes darbu vai piedalīties pašvaldības pasākumos, turpmāk būs jāsaņem akreditācijas kartes, kādas ir, piemēram, Saeimā. Kā Dienai paskaidroja domes preses sekretāre Ilona Petkeviča, lēmums pieņemts, lai atvieglotu darbu ar žurnālistiem. Akreditācija tiks piedāvāta visiem masu medijiem.

Aldis Dzenovskis, pirms 14 gadiem :

Žurnālistus, kuri vēlas atspoguļot svinīgos pasākumus par godu Latvijas uzņemšanai NATO, lūdzam pieteikt akreditāciju Preses dienestā līdz 1. aprīlim plkst. 14:00 pa e-pastu: roberts@president.lv vai 7092132; 6438657 (Roberts Līnis).

Akreditācijas kartes būs iespējams saņemt 2. aprīlī no plkst. 07:30 Preses centrā, vai pirms pasākumiem konkrētajās norises vietās

Aldis Dzenovskis, pirms 14 gadiem :

Lai mediju pārstāvji varētu strādāt izstādēs, ir nepieciešams iepriekš akreditēties un saņemt mediju kartes.
Akreditēties izstādei var elektroniski, aizpildot akreditācijas formu un pievienojot savu foto (3x4cm). No katra medija ir iespējams akreditēties diviem pārstāvjiem.
Akreditācijas karte ir ļoti svarīgs un nozīmīgs dokuments ikvienam mediju pārstāvim, jo tā:
• garantē bezmaksas ieeju izstādē visā tās darbības laikā;
• ļauj izmantot izstādes Mediju centra iespējas;
• nodrošina iespēju piedalīties tikai medijiem domātajos pasākumos.
Pirms izstādes darbības laika savu akreditācijas karti mediju pārstāvji var saņemt Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, iepriekš sazinoties ar mediju koordinatori Inesi Liberi pa tālruni +371 29450037 vai pa e-pastu: inese.libere@bt1.lv.
Izstādes dienās akreditācijas karti var saņemt Mediju centrā, apsardzei nosaucot savu vārdu un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.
Mediju pārstāvjiem ieeja izstādēs bez maksas, tikai iepriekš akreditējoties!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.