Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1339 skatījumi

Sveiki!

Ģimene un attiecības » Cits

Man te ir neliels jautajums.Esu shkiries un mums ir triis kopigi berni.Sakuma viens beerns dzivoja pie manim un es maksaju par 2berniem valsts noteiktos alimentus.Bet nu tagad lieta ir tada ka pie manim ir parvacies otrs berns dzivot.Vai man ir jaturpina maksat par 1bernu ,ja pie manim dzivo 2 no 3jiem.?Maate man pazinjoja ka man par vienu jaturpina maksat.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Kārlim taisnība,tagad maksās viņa un par vienu bērnu.Bet arī agrāk par diviem bērniem Tev nebija jāmaksā,tikai par vienu.Te rodas ētisks jautājums,vai naudu kuru Tu pārskaitīji tiešām nonāca pie bērniem,ja ne tad viņai jāatmaksā visa nauda par vienu bērnu ko esi pārmaksājis.Tā nu tas ir.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lieta nujau ir tāda,ka Tv vairs nekas nav jāmaksā,bet būs jau tagad viņai jāmaksā,jo tava apgādībā ir 2 no 3bērniem.Vēlu veiksmi ;-)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Peec jurudiskaa viedoklja laikam ir jaapaarskata alimentu maksaashanas kaartiiba, bet jaskataas no eetiskaa viedoklja..... Kaa radzams savlaik "process" Teviim ljoti paticis un aizraavis..... Tagad dziivee paraadijusies jauna betsija..... A kaa Tu ieteiktu riikoties piemeeram savai maasai ja taada ir , ja jamaa buutu nonaakusi liiidziigaa situaacijaa kaa Tava bijusii sieva...???? Beerninja ienaakshana dziivee daudz vairaak ietekmee sievietes ne viriesha dziivi ja notiek attieciibu skjirshanaas.... Padomaa cik vinja ir ziedojusi kaut vai sava kjermenja(kruutis,veeders,figura)un Tu ...??? Beidz draazt praatu sievietei , esi viirietis un uznjemies atbildiibu nevis esi lupata....Cik saprotu no tevis raxtiitaa neko lieku jau shamaa neprasa.......

pirms 13 gadiem  

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

Un negatiivu (-) Par Tavu jautaajumu iecirtu taadeelj ka meegjinirast risinaajumu kaa nosliideet no atbildiibas..... nemaz nebriiniishos ja alimentus buusi maksaajis nominimaalaas algas....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.