Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1452 skatījumi

ja māja ir uzcelta pavasari un pamatne ir nostavejusi 3 menesus un mājai tagad ir nepilns gads ir drosi vinu pirkt

Māja un dārzs » Cits

es perku maju un taja nav dzivojis neviens un vina vel nav pardzivojusi ziemu un vina ir uzbuveta uz smiltim vai drosi varu pirkt vai ne.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es ar domaju, ka japasauc eksperts, maju jau tik biezji neperc. Citreiz tie bivnieki tadus brinumus sataisa, ka bail maja atrasties :) Galvenais skaties vai redzi kaut kur plaisas, ja tur ir plaisas tad buvnieki ir idioti :) daudzi dorshvien teiks tas ir rukuma plaisas utt :) skaties vai sienas nav mitras ( hidroizolacijas kvalitate ) kads siltinashanas materials, ventilacija, logu monteshanas kvalitate un ta talak, ka jau teicu eksperts daudz ko pateiks un tad varesi izlemt, var but ir dazjas lietas verts pieciest ja pardevejs nolaizj cenu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nee,tadu neieteiktu pirkt.Tur tu velak vari saskarties ar problemam....Pamatiem janostav vismaz 1-2gadi.
Es tadu nepirktu gan............Ja velies,tad riskee...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivo Ozols

+655

 
Principā smiltīs pamatus nekādus dižos nevajag. Bet tas ir sīkums.
Galvenais- ventilācija un siltums. Ja esi reāls pircējs, sarunā vienu diennakti padzīvot- paskaties cik labi tur siltumu nekurinot(ķer momentu, kamēr kaut drusku auksts āŗā), cik labi ventilācija uztaisīta, kā jumts strādā, kanalizācija. Siltuma zudumus vēl var paciest, bet ja māja ir mitra un neelpo- sapelēs rigipši un tas jau ir ļoti kaitīgi veselībai.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Šajos laikos tas ir ļoti nedroši,jo būtu gan jāzin kādi ir pamati,betona lējums vai bloki un GALVENAIS cik dziļi?Pamatīgs sals un strauji atkušņi būtu laba pārbaude.Parasti māja sevi "parāda" divu,trīs gadu laikā.Obligāti vajadzētu pārbaudīt firmas vai konkrētā mājas cēlāja pagātni un atsauksmes par viņu.Noteikti vajag paņemt neatkarīgu speciālistu lai novērtē un dod slēdzienu.Tici man tas atmaksāsies!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.