Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Rolands Rolis

+92

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1864 skatījumi

gribēju uzzināt vai ir iespējams apvienot divus ūdens sūkņus vienā?

Māja un dārzs » Cits

piemēram man mājās ir suknis kas ceļ ūdeni uz bēniņiem ku atrodas tvertne 1tonna akā ir dziļurbums, PSRS laikos taisīts. man gribētos apvienot ūdens apgādes sūkni ar esošo jo ūdens apgades suknim celtspeja līdz sevim ir max 9m bet dziļurbums ir 30m.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris

+82

 
Noteikti vari interesēties šeit: http://www.udensjums.lv/
Dažādi ar ūdensapgādes ierīkošanu saistīti pakalpojumi!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Es iisti nesapratu ko Tu domaa ar uudens apgaades suukni...... Ja pareizi sapratu tad shobriibaas tas suuknis Tev nodrishina noteiktu spiedienu majas sisteemaa no tvertnes,akaa Tev atroda 3faazu padomju suukis...Varbuut vari ievietot akaa muusdieniigu 1faazes dziljurbumsuukni kas spiediis uudeni siedkatlaa un iesleegsie,izsleegsies attieciiaa no spiediena izmainjaam kaa shobriidaas Tavs uudensapgaades suuknis.
Ps.atvainojos par terminu "spiedkatls"Iisti nezinau kaa samo savaadaak nosaukt...:(Ceru ka ideju saprataat

pirms 13 gadiem  

Madara Briede, pirms 9 gadiem :

Ūdens aku, dziļurbumu ierīkošanas darbi http://xn--dziurbums-2sb.lv/lv/dzilurbumi-latvija/ visāLatvijas teritorijā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Es šeit problēmu neredzu,bet risinājumi var būt dažādi.Man gan nav skaidrs kāpēc vajadzīgs milzīgais rezervuārs ja urbumam var pieslēgt hidroforu,kurš apgādās māju ar vajadzīgo ūdens daudzumu vajadzīgajā spiedienā.Tad par sūkņu SŪKŠANAS augstumu gan nevajag raizēties,jo šos 8-9m viņam nekad nav jāmoka.Ūdens līmenis urbumā parasti ir pāris metrus zem zemes līmeņa un no tā arī taisīsim atskaiti.Bet hidroforu pievieno pie urbumā līdz galam iegremdētas caurules.Pats urbums tiek noslēgts,atstājot tikai izeju uz hidroforu.Bet rezervuāru gan labāk neturēt uz bēniņiem.VEIKSMI!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nav pasaulē tāda sūkņa, kas pie parastām temperatūrām varētu celt ūdeni šķidrā veidā vairāk par 10 metriem, jo ūdens spiedienam samazinoties, samazinās tā vārīšanās temperatūra, kamēr tas sāk vārīties jau caurulēs pirms sūkņa, pārvēršas gāzē, notiek spēcīga kavitācija. Sūknis iet pa tukšo un beigās saplīst. Vienalga, cik spēcīgs tas būtu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.