Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ppgav

+352

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2714 skatījumi

Skaļa veļasmašīna! Ko darīt?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Tikko nopirku Candy augšielādes veļasmašīnu - bet! Viņa trakoti skaļi dūc, sīc un strādā - tākā tāds traktors! (iet runa tieši par mazgāšanas, skalošanas procesu! centrifūga jau vienmēr ir skaļa! kautgan arī centrifūga kautkā paskaļi klab-priekš jaunas mašīnas!) Pirmstam bij Whirpool un Electrolux - kas salīdzinoši ar šo Candy bij klusi kā pelīte! Izsaucu Candy servisa meistaru - jo domāju, ka iespējams kautkas nav kārtībā. Meistars apgalvo, ka viss ir kārtībā un tāds skaļums esot normāli! Man kautkā negribās tam meistaram piekrist un ticēt! Nu, reāli riktīgi skaļi dūc un strādā! Tas nozīmē, ka viennozīmīgi par kautkādu pavēlāku vakara mazgāšanu nevar būt ne runas (kaimiņi to nepieļaus) un ja mājās būtu mazs bērns - gulēt viņš nevarētu 100% pat dienā! Nezinu pat ko domāt un darīt! Man tiešām liekas, ka tas nav gluži normāli, ka tik skaļi strādā veļasmašīna!
Varbūt varat ko ieteikt - ko darīt vai kur meklēt padomu? (veikalā (pta) jau laikam ar tāda veida manu pretenziju neko nemainīs?!)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Iespējams ka mašīna nav nolīmeņota,jo precīzāk to izdara jo mazāka vibrācija.līmeņot gan vajag ar līmeņrādi.Var būt ka balsta kājiņas ir brīvas un nav nokontrētas ar tam domāto uzgriezni.Bez tam var izmantot pabiezu gumijas paklājiņu uz kura novieto mašīnu.Viss kopā parasti rezultātu dod.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Mainīs vai nemainīs, atkarīgs, vai mašīnas dokumentācijā skaļums minēts, kas acīmredzami pārsniegts jāmaina bez runas.
Ja meistars bijis, tad jau nevarētu būt, bet ja nu tomēr: veļasmašīnām transportēšanai nāk speciāli kustīgo daļu bloķētāji, tās var būt palielas skrūves, plastmasas konstrukcijas utt, kas pēc atvešanas jāizņem. Atkarībā no ražotāja un modeļa, tās var šķietami netraucēt darbībai. Ir bijis gadījums, kad viss strādā, tikai pie centrifūgas darbības veļasmašīna skraida pa visu telpu. Jautrība bez gala un visi kasa galvu, kamēr kādam iešaujas prātā spoža ideja arī manuālī paskatīties :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
vai mašīna ir nolīmeņota? uz kāda seguma stāv mašīna?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Armands Bite

+126

 
Ja meistars ir bijis, tad minēšu, ka vai nu vajadzēja mazliet labākai naudiņu piemest vai jādzīvo ar to, kāda ir.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vai pirmajās mazgāšanas reizēs tā bija klusāka? Jāiet uz veikalu un jāsaka, kas par vainu, lai maina. Ja izrādīsies, ka mašīna ir brāķis, viņiem tā ir jānomaina pret jaunu vai jāatdod naudu. Mašīnai taču ir garantija un es saprotu, ka pie Jums tā nav ilgu laiku - teiksim ap 2 nedēļām. Ir mašīnas , kas iet skaļi, ir tādas, kuras ir brāķi un ir tādas, kuru detaļās mēdz no apģērba kaut kas nonākt un tad sākas klabēšana un grabēšana, kamēr mašīna ir kaput.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.