Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arnolds KHALIFA

+186

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1107 skatījumi

Problēma ir tāda ,ka man ir dators kurš ir 1gadu un 2menešus~ pirkts.. Dators pirkts jauns,internet veikalā tad nu tagad sledzot pc iekšā ma

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Man Tagad slēdzot datoru barošanas bloks skan ,kā 5 gadus vecam datora.. ko man darīt? šaubos nest uz garantiju jo iepriekš biju taisijis un tirijis no putekļiem pirms tam es izjaucu to barošanas bloku izstiriju tikuntā skan ,kā nezinu kas. Palīdizet.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

barošanas blokam ir modelis un ražotāja mājaslapa, kur apskatīt specifikācijas, ja noko tādu atrast nevar, tad labāk to noname barokli uz miskasti, pārāk bieži tādi nodegot, kapā līdzi paņem mātesplati un pat procesoru...
ventilatori barokļos no 40 līdz 140 milimetriem diametrā, pieslēdzami ar 2; 3 un pat 4 vadiņiem, pārsvarā lodēti, bet ir arī ar dažādu izmēru štekerīšiem... barojās ar +12V spriegumu, bet sastopami arī ar +5,5V un +7V... noteicošais ir maksimālais gaisa daudzums minūtē, ja nomainītajam būs mazāks, nespēs atdzesēt... vēlams jauno ventilatoru uz gultņiem, nevis buksēm, tie ir klusāki un ilgāk dzīvo... jaunu ventilatoru ieteiktu meklēt no procesoriem domātā klāsta, tie parasti ir mazliet nopietnāki, kā korpusu dzesēšanai domātie... ak, jā... ir barošanas bloki dzīvē sastapti, kas gaisu nevis sūc ārā no korpusa, bet pūš iekšā... arī tam vajag nopietnu uzmanību pievērst...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Pamēri attālumu starp skrūvēm. Parasti 80 mm, ja barošanas bloka aizmugurē vai 120 mm ja uz leju pret CPU novietots.

Vai tu tiešām esi vaļā skrūvējis barošanas bloku, lai tīrītu putekļus? Ja barošanas blokam uzlīmes vietā var mēģināt stiept pa garantiju - bet visticamāk ka atšūs.
Var būt biežāk pievērs uzmanību istabas uzkopšanai nekā meklē putekļus datora iekšpusē. Jo tīrāka telpa kurā atrodas dators jo tajā ir mazāk putekļi un visi ventilatori kalpos ilgāk.

Jauns ventilators max 5 Ls ar vismantrausīgākā tirgotāja uzcenojumu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Ja negribi izmantot garantiju, tad remontē par samaksu. Normālā servisā problēmas novērsīs. Tas, ka jebkurš pats to var izdarīt labāk, nav tiesa.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Iespējams brāķīgs ventilators gadījies.Ventilators nemaksā dārgi,nomaini to un būs kārtība.Nomainīt nav problēmu,četras skrūves.

pirms 11 gadiem  

Arnolds KHALIFA, pirms 11 gadiem :

Kā lai es zinu to ventilatora lielumu ? vai ari viņiem visi vienādi?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.