Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1360 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Saņemieties un pabeidziet augstskolu. Starp pabeigtu un nepabeigtu augstāko izglītību ir milzīgā starpība. Svarīgākais nav tieši kādā jomā ir Jūsu izglītība, bet gan tas, ka tā ir augstākā nevis vidējā izglītība. Nepabeigta augstākā izglītība vienmēr būs tikai vidējā izglītība. Ierakstot savā CV to, ka Jums ir augstākā izglītība un Jums atvērsies daudzas durvis, kas Jums bija slēgtas tikai tādēļ, ka augstākās izglītības nebija.

Augstākā izglītība nav tikai izglītība kādā lauciņā, tā ir arī neatlaidība, rakstura stingrība, centīgums, mērķtiecība, negulētas naktis, utt., tas, ko Jūs varat visu uzskaitīt pie savām labajām īpašībām, taču darba devējs tam tik un tā nenoticēs! Visi, kas augstskolas ir pabeiguši zinās, cik daudz nervu, negulētu nakšu, stresa, mērķtiecības tas ir prasījis! kas viss kopā liecina par to, ka esat labs potenciālais darbinieks jebkurā jomā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Martins

0

 
http://www.nva.lv/

sazinies vai atrodi šajā lapā ir iespējas.
ir iespēja doties uz kursiem un tie ir islaicīgi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
skatoties par ko tu gribi un vari strādāt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.