Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vārds Uzvārds

+7307

 
  • 8

    Atbildes

  • -6 balsis
  • 1184 skatījumi

Kāda motivācija vada atbildētājus iekš Pajautā.lv?

Socialās zinātnes » Cits

Labprāt uzzinātu, kāda motivācija vada tos pāris Pajautā.lv biedrus (Ego, Uldi, Aivi, Ivaru un vēl pārīti) , kas tik tiešām neatlaidīgi turpina dienu no dienas atbildēt uz lielākoties drausmīgi formulētajiem, seklajiem, retoriskajiem vai vienkārši debilajiem jautājumiem, ko Latvijas apdāvinātā jaunatne šajā vortālā ievieto?


I mean - es šeit ik pa laikam ienāku, lai kaut cik normāli sniegtu atbildes par datoru/elektronikas lietām, vai lai vienkārši paņirgātos par īpaši stulbo jautājumu autoriem un saliktu mīnusus - īsāk sakot, kad Wikipēdijā/Youtubē/Gizmodo nekā interesanta nav, bet darba/mājas kafijas tase vēl nav izdzerta, jautri pavadu 10 minūtes.


Bet kā ir ar tiem, kas tik tiešām nepaguruši filtrē un atbild pamuļķiem, pilda viņu mājasdarbus, vai meklē viņu vietā saites, kuras varēja atrast pāris sekunžu laikā ievadot gūglē atslēgasvārdus?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Daži jautājumi man šķiet gana interesanti, lai pameklētu atbildes vai uzzinātu praktiskus risinājumus. Vairums gan ir tādi, ko katrs pats var Gūglā sameklēt. Diemžēl te netrūkst idiotu kā Barsovs-Žirafe. Bet tā kā viņu spēki ir nepietiekoši, lai aizēnotu reālus jautājumus, tad nu piestaigāju šeit.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aicis

+10511

 
Šeit tu kontaktējies ar reāliem cilvēkiem, vari saņemt šodienai raksturīgas atbildes, nevis divdesmit gadus vecus ierakstus - tos ko izmet Google. Vai pasmieties kopā ar vēl kādu kam piemīt humora izjūta un man šeit ir jautri.
Draugos.lv nav jautri.

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Vārds Uzvārds, šādas dabas jautājums iekš Pajauta.lv daudzreiz ir ticis uzdots jau agrāk, bet arī anekdotes tiek pārstāstītas N-reizes un cilvēki tomēr turpina smieties.
Arī šī varētu būt viena no motivācijām.
Starp citu, labs jautājums.

Aicis, pirms 10 gadiem :

Reti kad uzdodu jautājumus un reti komentāju, bet ir interesanti palasīt. Es iekš pajauta.lv pavadu daudz laika, jo man nav piemājas dārziņš un Grand Theft Auto IV ir izspēlēts.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Piekritīšu Uldim. Protams, ja jautājums ir noformulēts pareizi cenšos atbildēt.
Pieņemu, ka daļai jaunatnes ir "valodas barjera" un necenšos viņus diskriminēt, un tāpēc nesaku "ej uz googli"! Lai gan 99,5% lietas tur tiešām var atrast.

Parasti komentēju datortehniku saistītos jautājumus, citur, īsti necenšos līst, kas nav mans lauciņš.
Motivācija - naiva cerība, ka kādam tiešām palīdzu saprast lietas, par kurām jautā. Arī pats esmu jautājis, un saņēmis cienīgas atbildes, paldies!

Par mājasdarbu slaistiem - uzdevumi.lv ir superīga vietne smadzeņu šūnu audzēšanai, arī pēc vidusskolas beigšanas. Viss atkarīgs no gribas, vēlēšanās saprast. Pirms gadiem, pats vaicāju par kvadrātvienādojumu risināšanu (elementāra lieta, kas bija piemirsusies), saņēmu teicamu atbildi.

Troļļi diemžēl - tie ir/bija/būs vienmēr.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Man vienkārši interesanti, ar ko elpo jaunatne. Mazliet tracina, ka vieglāk ir nedomājot uzdot šeit, ne pašam pameklēt, tad sanāk asāks komentārs. Smadzeņu šūnas uzturu formā cenšoties datoru apspēlēt šahā.

pirms 10 gadiem  

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Ar interesi lasu sakarīgas atbildes, no visām ir ko pamācīties. Šeit ienāku reizēs, kad pārskatu pastus un interneta jaunākās ziņas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Parasti jau tas īpaši vairāk par tām pāris sekundēm arī neprasa un tāpat ir brīži kad jāpagaida kad kāds process beidzas vai kas cits kādā lapā

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris M.

+1184

 
Ja neviens uz jautājumiem neatbildēs bet tikai sūtīs mēklēt google, yahoo u.t.c. tad tajos pašos google.,yahoo un citur varēs atrast tikai vienu atbildi uz jautājumiem vai problēmu risinājumus "Ej meklēt google"!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Barsovs

-531

 
Kas ir Vortāls?

Gadijumā ne Portāls?

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Es jau tev vienreiz rakstīju - izmanto gūgli, ieraksti vārdu "vortāls", un vismaz būsi sevi izglītojis druscīti.

Barsovs, pirms 10 gadiem :

Man tu to nekad neesi teicis-pirmo reizi dzirdu šādu terminu

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Palasi atbildes uz savām iepriekšējām replikām.

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Vortāls ir vārti uz citu dimensiju. Pagaidām gan tikai fantastikā.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Mana motivācija ir censties padarīt gudrākus tādus neadekvātus cilvēkus, kā tu!

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Tu taču esi viens no pajautā.lv lielākajiem ākstiem/troļļiem/pajoliņiem - tieši tā muļķu auditorija, par ko es augstāk jautāju.

Jevlampijs Dilonis, pirms 10 gadiem :

Tu nezini ko runā, tava pasaules uztvere ir tikpat plaša kā jūrascūciņai, kas visu dzīvi pavadījusi būri. Es esmu pret tādiem kā tu. Jo tu neizproti neko no tā ko es jautāju, tāpēc lūdzu pārstāj atbildēd uz maniem jautājumiem ar aizskarošām un galīgi nenoderīgām atbildēm!

Barsovs, pirms 10 gadiem :

Es ļoti atpalieku?

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Basov! Tev tīņa vecums, kad jūra līdz ceļiem un nopietnības tā pamaz. Tas pāries un pēc gadiem pats par sevi pasmaidīsi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.