Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ppgav

+352

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2894 skatījumi

Kas ir jāņem līdzi uz dienas stacionāru slimnīcā?

Veselība » Cits

Tā nu ir sanācis, ka būšu dienas stacionārā 1.slimnīcā. Nekad nav nācies saskarties ar tādām lietām - tāpēc īsti nezinu vai ir jāņem līdzi pārģērbšanās drēbes, čības? Varbūt vēl kautkas ir nepieciešams?! Ja kāds ir bijis - varbūt var drusku ko ieteikt, apstāstīt?!
Jau iepriekš PALDIES!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nils Ūdris

+100

 
Hā! Es taisni aiznākam nedēļ arī dodos uz šo iestādi! Man ārsts teica, lai ņemu līdz drēbes - trennuškas un pārvilkšanas apavus! Tas esot, lai var visur fiksi visu uzvilkt, novilkt un skriet tālāk! Teica, ka es tur būšot no 8.00-15/16.00. Jā - palāta ar gultu ar būšot! Un esot ļoti laba un pa lētām naudām ēdnīca! Citas informācijas pagaidām nav - ta jau redzēs!

pirms 14 gadiem  

ppgav, pirms 14 gadiem :

Redz kā! Liels, liels paldies! Man diemžēl neko tādu nepastāstīja. (protams varēju jau pati pajautāt - bet uztraukumā viss izkrita no galvas)
Tiešām - liels paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Nils jau apmēram pateica,tā saucamo treniņa tērpu,čības un mazliet ēdamā.Protams pasi un norīkojumu no ģimenes ārsta neaizmirst,kā arī mēģināt būt mierīgai jo nekas jau īsti nav zināms!Paredzu ka viss būs labi.Lai veicas.

pirms 14 gadiem  

ppgav, pirms 14 gadiem :

Arī Jums - sirsnīgs paldies! Par pasi - vispār nebūtu ienācis prātā! (100 punkti-nepaņemtu!) Un paldies par uzmundrinājumu!!!
p.s. gribēju arī Jūsu atbildīti ieklikšķināt kā labāko-bet nezināju, ka var tikai vienu! Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Nu man neko nevajadzēja - ierādīja palātu, kur varu atlaisties, ja gribās (tā arī neizmantoju - atstāju tur mēteli) paņēmu kartiņu, aizstaigāju uz procedūrām un pēc pusstundas braucu uz māju. Un tā veselu nedēļu - tas skaitījās dienas stacionārs. Ēst nedod, tā ka kādu kapeiku paķer līdzi, lai iepirktu kaut ko bufetē. Čībās sen neviens vairs nestaigā. Nevaru iedomāties, kas būtu vajadzīgs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.