Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

+7561

 
  • 5

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 2132 skatījumi

Kāda ir dzīves jēga ?

Vide » Cits

Kāda ir dzīves jēga ? Kapēc mēs esam uz šīs pasaules ? Vai mēs esam vienīga planēta ar dzīvību visā visumā ? Cik litru tilpums ir visam visumam ? Kāda jēga no jēgas, ja jēgai nav jēgas ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aigars Augulis

+431

 
"Nedzīvo,var nomirt!" -iespējams šādi Tu pašlaik jūties.Patin to filmiņu atpakaļ,līdz brīdim,kad Tev vel bija kāda jēga.No šīs vietas sāc kļūdu labojumu! Neba visu dzīvi būsi dzīvojis kā nejēga?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Budweiser

+361

 
Neviens neiemācīs tev dzīves jēgu!Tiem kam nav dzīves jēgas(nav atraduši līdz šim brīdim) vai nu nodzerās vai izdara pašnāvību!ieteiktu padomāt....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja cilveks ar sirdi un dveseli dzivo prieks citiem,tad ta ari ir dzives jega.tikai vientulajam tas nau.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura Anna K.

+382

 
Ieteicamā literatūra par Visumu un tā parametriem: Stīvens Hokings "Vēl īsāk par laika vēsturi" u.c. viņa grāmatas.
Pārējie jautājumi gan vairāk ir saistīti ar musinošiem prātojumiem, kas neved pie konkrētām atbildēm. Tā ir attieksmes lieta.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Zinātnieki uzskata, ka visums ir bezgalīgs, tas izplešas ar aizvien pieagošu ātrumu, līdz ar to tam nav konkrēta tilpuma. Tas sastāv no fiziskās matērijas, enerģijas, planētām, zvaigznēm un galaktikām. Pašreizējie astronomisko novērojumu dati liecina par to, ka visuma vecums ir aptuveni 13.75 miljardi gadu. Saskaņā ar vispārējās relativitātes teoriju, visums izlešas ātrāk nekā gaismas ātrums, tādēļ mēs varam novērot tikai nelielu daļu no visuma, jo to ierobežo gaismas ātrums. Tā, kā mēs nevaram novērot visumu aiz gaismas (vai elektromagnētiskās radiācijas)robežas, tādēļ arī mēs nevaram būt pārliecināti par to vai visuma izmērs ir noteikts vai nenoteikts. Tā, kā mēs varam sasniegt un iegūt datus par ļoti niecīgu visuma daļu, tad nav nekādu šaubu par to, ka mēs neesam vienīgās dzīvības formas visumā!

Savukārt dzīves jēgu katram cilvēkam ir jāmeklē pašam! Vienam tā ir ģimene, bērni, citam karjera, vēl varbūt kādam slava un popularitāte!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.