Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2692 skatījumi

ko dariit ja mans berns neklausa?

Vide » Cits

luudzu paliidziet

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mazāk bļaut, un censties izrunāt problēmu, kā ar pieaugušu cilvēku(iespēju robežas). Ar bļaušanu bērnā rodas tikai spīts, un, ja daudz uz viņu bļauj, viņš pie tādas attieksmes pierod tik tik tālu, ka uztver to kā pašu saprotamu komunikācijas veidu.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Ja bērns ir nervozs, histērisks, stiprini viņam nervu sistēmu, liec siltā laikā staigāt ar basām kājām, ziemai sagatavo kastīti ar olīšiem un liec diendienā pastaigāt pa viņiem. Pēdās ir daudz nervu gali un tāda staigāšana tonizē nervu sistēmu.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Vai arii labaak, neliec beernam justies diivainam ar ssitaadiem uzdevumiem... manupraat, nevajag tomeer aiziet galejiibaas. Comon likt nepaklausiigam beernam staigaat pa akmennu kasti istabaa katru dienu ar maati, kam peec citaam atbildeem ssai portaalaa spriessot passai buutu noeriiga kaada terapeetiska aarsteessanas.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Atvainojiet, ja klluudos, bet manupraat probleema jaameklee vecaakos, kaa jau lielaakaja vairumaa gadiijumu, jo tiessi vinni ir atbildiigi par vidi kuraa beerns aug, kas lloti lielaa meeraa veido beerna atieksmi un pasaules uztveri.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Tu steidzies vienmēr vāģiem pa priekšu, izlasi viemēr uzmanīgi atbildi. Vai es rakstīju, ka nepaklausība jāārstē brienot pa akmeņiem? Kašmarsss!!!!! Es rakstīju , kā tonizēt bērna nervu sistēmu. Mans jaunākais puika bērnībā raustīja acis, liku viņam staigāt ar plikām kājelēm pa āru, ko viņš vēl tagad labprāt dara un pa OLĪŠIEM, ne akmeņiem. Stils, kā tu raksti jautājumus un atbildes portājā liek man pašai domāt, ka tev vajag kastīti ar olīšiem. :D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Jā, un kāpēc Kristīnei jāliek mīnusi jautājumā, ja cilvēks ir izmisis un lūdz padomu? Citreiz izliekas, ka te ir nevis normāls portāls, bet vieta, kur izrādīt savas ambīcijas(bērnudārzs!!!!!)

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

melnaisroni šķiet, ka tevis pašas komentāri ir stipri dīvaini. Un ja nemaldos, tad pati nesen interesējies par terapeitisko ārstēšanu. Staigāšana ar plikām kājām nostiprina visu bērna organismu gan nervu sistēmu, gan imunitāti. Manam bērnam to irteica diplomēts fizioterapeits. Teica, ka esot jāstaigā pa olīšiem un raupjiem paklājiņiem.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Nemaz ar nenoliedzu, katram savas probleemas, taccu nedomaaju, ka tas ko maina ssajaa gadiijumaa. Varbuut arii tiessi taadeell labaak atpaziistu tos ar kuriem viss nav laagaa. Un stipri diivains vienmeer nenoziimee sliks. Vienkaarssi saku, ko domaaju bez glanceetaam malinnam. Turpretii atbilde no pieagussa cilveeka ar beernu:" Nee, stulbene" uz jautaajumu:" Vai kaads ir maacijies ... ?", manupraat, par kaut ko tomeer liecina.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Varbuut pati doma par staigaassanu pa oliissiem nav diivaina, taccu domaajot par to kaa taa vareetu tik pielietota ar nepareizu atiekmi man sskkiet veel kaiteejossak. Un piedodiet, bet man ssii daama nerada nobriedussa cilveeka iepaidu, bet gan meeklee veidu kaa eertaak sev tikt galaa ar beernu, protams es neko daudz nezinu, taccu taads nu ir manspersoniigais viedoklis uz kuru man ir tiesiibas. ;)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Ja tas komentārs par to nenobriedušo dāmu, kas grib ērtāk tikt ar bērnu galā ir domāts par mani, tad gribu pateikt, ka ar savu metodi , puika pārstāja raustīt acis pusgada laikā(bez medikamentiem), ir ar stipru imunitāti(nav slimojis līdz pat šim brīdim18 gadus) nodarbojas ar kikboksu, mācās Anglijā koledžā, nu nezinu, ko vēl pateikt cik ērti esmu tikusi galā ar dēla audzināšanu ar nenobriedušiem smadzenēm :D : D Un, ja tiešām nezini par cilvēku, tad nespried.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

trīs reizes pārlasīju tekstu un neatradu nevienu vietu, kur Sarma būtu izteikusies stulbene vai kā savādāk, varbūt ko esmu palaidusi garām. Bet Sarmai ir tieši tādas pašas tiesības kā tev, kā tu te izsakies, izteikt savu viedokli. Un ja jau tev ir savs viedoklis, tad kāpēc tāds nevarētu būt arī kādam citam. Un tikai tāpēc, ka tas nesakrīt ar tavējo, cilvēks nav jāsāk apvainot un jāsūta ārstēties.
Manuprāt tu dzīvo pēc principa, ka šajā pasaulē ir tikai divi viedokļi tavējais un nepareizais.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

lol Nu nee taccu llautinni, psaule negriessas ap jums, tas bija par ssiis teemas aizsaaceeju, jautaajuma uzdeveeju Kristianu Nikitinu. Par to taccu mees sseit runaajaam ne taa?

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Neatminos vietu kur buutu izteikusi jel kaadus iebildumus pret citu viedokli, tikai papildinu ar savaam domaam ssai sakaraa :P

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pie Sarmas un roņa teiktā klāt pats galvenais - rīkoties konsekventi. Bērnam jāzina, ja tu kaut ko prasi, tad neklausīšanas gadījumā tu arī panāc, ka tas tiek izpildīts un neatkāpies no sava teiktā. Vai tā būtu pusstundu sēdēšana pie neizēsta zupas šķīvja, vai televizora (kas nu kuram svarīgs) aizliegums līdz būs izpildīts. Dusmu izpausmes nevajag, jo tās nāks tev atpakaļ un tavi nervi diez vai turēs un atkal ieliksi bērnā dusmas, kas atkal vēlāk nāks tev atpakaļ - aritmētiskā progresija.

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

lol Nu nee taccu llautinni, psaule negriessas ap jums, tas bija par ssiis teemas aizsaaceeju, jautaajuma uzdeveeju Kristianu Nikitinu. Par to taccu mees sseit runaajaam ne taa?

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

vai nepareizaa vietaa ...sorry

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Skrodele

+462

 
pats svarīgākais ir turēties pie saviem lēmumiem,un nepiekāpties pēc 10 minutēm,ja nosodīts tad nosodīts un punkts,bez nekādiem Bet!
un protams bez bļaušanas paskaidrot kapēc rīkojoes tā un nevis savādāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

melnaisronis

+403

 
Mekleet citas audzinaassanas metodes. Vairaak mieriigi un nopietni paskaidrot, kaapeec Tu novinna prasi to ko prasi, kaadas buus sekas, ja vinnss riikosies citaadi, nevis kaa sodu, bet kaapeec taa nedriiks. Iztureeties kaa pret liidzveertiigu un vairaak runaat. Taads nu ir mans viedoklis.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.