Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2188 skatījumi

Vai dos aizdevumu?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Sveiki!
Vai banka dos man kredītu 750 Ls apmērā uz pusotru gadu, ja mana alga ir 300 ls, darbs jau ir septīto mēnesi.
Nauda nepieciešama, lai es varētu apmaksāt visus savus īstermiņa kredītus(sms kredītus), vieglāk ir samaksāt vienu , lielāku naudas summu, bet ilgākā laika posmā.
Lūdzu sniedziet kaut kādus padomus, ka tikt vaļā no parādu jūga, ja banka nedos kredītu, nevēlos vairs lielāko daļu no savas algas atdod kredītu termiņa pagarinājumiem un apmaksai un atkārtotai paņemšanai. Lūdzu palīdziet, savas kļūdas labi apzinos (diemžēl, tikai tagad).

Pirms 12 gadiem

P.S. kredītu vēlos ņemt SEB bankā, jo esmu tās klients kopš 2006.gada

unknown (Google), pirms 12 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Te nekāds pamatojums nav vajadzīgs! Dodies uz pirmo banku, kas pa ceļam un sāc runāt, ja atsaka, dodies uz nākamo. Ne jau mēs te izzīlēsim dos vai nē.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Domāju, ka tomēr nedos:
1.Bankas nav sajūsmā par "ātrajiem" kredītiem un ja cilvēka konta izrakstā tādi ieraksti figurē, tad tas liecina par sliktu klienta spēju plānot savas finanses ilgtermiņā.
2.Banku skatījumā aizņemties vienu kredītu, lai dzēstu pārējos nokavētos kredītus ir nepieļaujami, jo tā ir aizņemšanās "pa apli" ja klients nevarēja laicīgi kārtot savas saistības pret kreditoriem, nemaksās laikā arī savu jauno kredītu, tas ir skaidrs kā 2x2, jo cilvēka ieradumi ir nemainīgi.
3.Noteikti iepriekšējie kreditori jau ir paspējuši sniegt ziņas parādu piedziņās kompānijās, kā rezultātā kredītvēsture jau ir sabojāta.
4.Ja kreditori ir citas bankas, tad visa šī informācija atspoguļojas Latvijas Bankas saistību reģistrā un ir skaidri saprotams, ka klients jau ir aizņēmies visur un visu, ko varēja saņemt pret darba algu (resp.bez nodrošinājuma).
Tas ir tikai mans personīgais viedoklis un protams var mēģināt apstaigāt visas bankas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss ir atkarīgs no jūsu kredītvēstures. Ja visas savas kredītsaistības līdz šim esat ievērojis, tad nav nekādu problēmu saņemt kredītu vai noformēt kredītkarti ar overdraftu pāris mēneša algu apmērā. Ja nauda ir nepieciešama, lai segtu kredītu parādus un esat ievietots creditreform un citos kredītvēstures parādnieku sarakstos, tad protams bankai var rasties šaubas par jūsu spēju turēt vārdu un savas saistības ievērot un jums var arī atteikt. Atteikums vienā bankā vēl nav beigas visai iecerei, apstaigājiet visas bankas, runājiet, piedāvājiet pāriet uz šo banku vai atteikties no savas bankas kartēm, ja šāds kredīts netiks piedāvāts, bankas vienmēr ir ieinteresētas pastāvīgā naudas plūsmā un regulārās iemaksās... Darba algas ieskaitīšana bankas kontā ir papildus garantija....

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vajadzētu dot. Sāc ar to pašu SEB, tā kā esi viņu klients, un domājams, alga tiek pārskaitīta uz šo banku, tad nevajadzēs nekādus papildus dokumentus. Visticamāk, tev piedāvās "Patēriņa kredītu":
http://www.seb.lv/lv/private/services/trusts/consumption-credit/consumption-cred/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Visticamāk, ka dos, ja alga ir oficiāla. Ja nedod, tad izvēlies kādu no patēriņa kredītiem - http://www.atrie.lv/krediti/paterina

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Izvēlies kādu no patēriņa kredītiem internetā - http://www.eirokrediti.lv/paterina-krediti

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Albertsx

-20

 
Ieskaties šeit - http://ej.uz/coou

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nu joooopcik miziņ... man vienkārši trūkst vārdu...
Nu bļ@, piezvani tak uz to seb banku un pajautā pa tiešo!!!!!!!! Ko tu te jājies pa tukšo???

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.