Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

.........

+349

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1640 skatījumi

Kā anonīmi otram aizsūtīt naudu, lai viņš varētu anonīmi to saņmet.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Bez personas apliecinošiem dokumentiem un dzīves vietas adreses.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Caur pastu konvertaa..... Tas buus vienigais veids kaa anoniimi nogaadaat..... Nu var jau arii ar kaadu kurjerdienestu kur paluugsi aizgaadaat paku kuraa iekshaa buus Tevis izveeleetaa naudas summa. Ja suuti pa pastu sanjeemeejs uz to mirkli var noiireetabonentkastiiti.... un tad sanjemt sho suutijumu tajaa...... Katraa zinjaa suutot veestulee ,pakaa vai ar kurjerdienestu buus vislielaakaas izredzes Tev palikt anoniimam, Ar sanjeemeeju bki savaadaak..... Bet ja gribi lai arii sanjeemeejs nebuutu piemineets nekaadaa formulaaraa, u arii pats palikt nezinaams tad neatliks nekas cits kaa pasham meerot attaalumu liidz attieciigaas personas dziivesvietai un atstaat naudu vai nu konvertaa vinja pastkastiitee.... Nju kkaa taa.....

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Anonīmi pārskaitījumi ir aizliegti, bet nelielas summas ir iespējams pārskaitīt vienai pusei identificējot sevi, izmantojot prepaid debit cards jeb priekšapamaksas debetkartes. Tomēr īpaši ātrs šāds pārkaitījums nebūs, tas nebūs finansiāli izdevīgi, lielas apkalpošanas maksas, naudas izmaksas maksas un nepieciešama arī adrese, uz kuru šo karti nosūtīt, kad tajā būs ienācis maksājums. Izņemt var jebkurā bankomātā visā pasaulē. Uz kartes nav norādīts personas vārds.

pirms 13 gadiem  

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

Aivi...... bet vai mums LV ir pieejamas shaadas kartes un vai vinjaas ir iespeejams ieskaitiit skaidru naudu caur bankomaatiem..... ???

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Mūsdienās interneta plašumos ir pieejams praktiski viss. Šādas kartes ir pieejamas arī Latvijas un jebkuras citas valsts pilsoņiem. Jebkuras valsts pilsonis var piereģistrēt un atvērt šādu kontu par brīvu. Tiklīdz cits vai šī pati persona šajā kartē ieskaita naudu, tā šī karta par attiecīgu samaksu tiek nosūtīta uz īpašnieka norādīto adresi, pēc tam ir izmantojama kā jebkura debetkarte, taču neidentificējot lietotāju ir limits gan ienākošajam maksājumam, gan arī izņemamajām summām.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jebkurā gadījumā šīs kartes ir finansiāli neizdevīgas, jo par visām operācijām ir jāmaksā! Un personas nevēlēšanās atklāt savu personību ir aizdomīga! :-) Ja kāds draugs ir nonācis grūtībās ārzemēs, tad tam ir domātas Latvijas vēstniecības un konsulāti, kur šī persona var griezties un vēstniecības darbinieks sazināsies ar jebkuru šīs personas norādīto tuvinieku vai draugu un pārskaitījumu šīs personas labā varēsiet iemaksāt vēstniecības kontā, kur šo naudu persona varēs saņemt par brīvu...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

... ieskaitot jebkura veida citu palīdzību, piemēram, vienreizēju atgriešanās dokumentu dzimtenē, kuru arī izsniedz vēstniecības personām, kuras ir pazaudējušas pases vai tās viņiem ir nozagtas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Nedomāju, ka saskaņā ar likumu " Par noziedzīgo līdzekļu legalizāciju" kaut kas tāds vispār ir iespējams. Jo gan saņēmēju, gan sūtītāju identificē pat gadījumos, kad tiek izmantotas naudas sistēmas MoneyGram, Western Union vai Migom. Tās ir sistēmas bez konta atvēršanas kredītiestādē.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.