Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris

+314

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1052 skatījumi

OPEN VISA Classic/ Visa Classic

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Sveiki.
Decembrī beidzas derīguma termiņš OPEN VISA jauniešu kartei. Tagad būtu jāsaprot vai viņu vienkārši pagarināt( gadi atļauj - 19), vai tomēr pāriet uz Visa Classic karti...? Skatos viņu mājaslapā, bet atšķirību īstenībā priekš sevis lielu nevaru saskatīt, jo vēl nestrādāju( alga nav), nekādi lielie darījumi arī nav.
PS. Pazīstamajiem atnāca tajā mēnesī sms ar atgādinājumu, ka ir beidzies termiņš un ir iespēja saņemt jaunu karti. Vai man tā arī būs un nevajag vispirms pašam iet uz filiāli un uzprasīties?
Paldies :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Sveiks,saskaņā ar Karšu līguma noteikumiem http://www.swedbank.lv/lib/lv/01072010_0220TKarsuNot(F).pdf
2.10. Beidzoties Kartes derīguma termiņam, Banka ir tiesīga izgatavot jaunu Karti, ja vien Klients vai Kartes lietotājs nav 30 (trīsdesmit) dienu laikā pirms šī termiņa iestāšanās devis rīkojumu par pretējo. Atjaunota Karte tiek izsniegta Kartes lietotājam Bankas filiālē vai nosūtīta Kartes lietotājam pa pastu, ja Līdzēji par to ir vienojušies. Ja Klients nav devis rīkojumu par Bankas filiāles vai pasta adreses maiņu Kartes saņemšanai 30 (trīsdesmit) dienas pirms Kartes derīguma termiņa beigām, Banka ir tiesīga nosūtīt karti uz to Bankas filiāli vai pasta adresi, kur Klients vai Kartes lietotājs saņēma iepriekšējo Karti.
Ja esi izmantojis karti, arī tava karte atjaunosies automātiski un būs tanī pat filiālē, kurā izņēmi iepriekšējo karti. Abas kartes Open VISA Classic un VISA Classic ir viena tipa vai viena veida kartes, Open ir jauniešu programmas karte ar atlaidēm un priekšrocīb

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pazvani bankai paprasi :P

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.