Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Henrijs

+46

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1177 skatījumi

Sveiki! Es kaut ko nesaprotu. Iegādājos dzīvokli. Vēlējos pārliecināties vai īpašums nav ieķilāts vai apgrutināts. Uz ko man atbildēja

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Sveiki! Es kaut ko nesaprotu. Iegādājos dzīvokli. Vēlējos pārliecināties vai īpašums nav ieķilāts vai apgrutināts. Uz ko man atbildēja zemesgrāmatā, ka tas, ka man ir zemesgrāmatas apliecība neko neizsaka, ka varot būt arī slēptie apgrūtinājumi un šāda info ir maksas. Ka viņa telefoniski nevar pateikt vai man ir pilnā vai saīsinātā zemesgrāmatas versija! Kā es parasts cilvēks varu zināt, ka pastāv saisinātā un pilnā zemesgrāmatas versija? Un šada info maksā 2LVL un atbilde ir 4 darba dienu laikā. Kas Jums par to ir sakāms? Ja man pirkuma pārdošanas līgumā nekas tāds nav atrunāts, tad sanāk, ka var būt slēptie apgrūtinājumi? Kmon. Zemesdienestā biju tur it kā viss ok, bet man teica, ka zemesgrāmatā varot būt cits info. Cik mūsu valstī ir tās datubāzes? Un vispār kāpēc ir tāds haoss un bezinformācija, kad kaut ko pērk?!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris

+22646

 
Atvaino,bet esi rīkojies nepārdomāti un iespējamas problēmas.Vienreiz jau skaidroju ka pirkuma līgumā jābūt attiecīgiem punktiem un līgumu parakstot pārdevējs UZŅEMAS atbildību ka ziņas ir patiesas.Ja izrādās savādāk,tā jau ir kriminālatbildība!Man ir nācies slēgt vairākus šādus līgumus un vienmēr notārs jau bija šos punktus ielicis līgumā.Tad ir jautājums ko līgumu sastādot domāji pats un ko tavs notārs????Tagad jau vairs labot neko nevar,vienkārši jācer ka pārdevējs bija godprātīgs.

pirms 11 gadiem  

Henrijs, pirms 11 gadiem :

Paldies, Āri par komentāru. Jā viss tas ir atrunāts pirkuma līgumā, ko notārs ir sastādījis. Es zvanīju vēlreiz Zemesgrāmatai un bija cita operatore, kura teica, ka varu maksas info iegūt arī saitā, tā kā to ieguvu. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Šajā gadījumā maksas info ir to vērts.

pirms 11 gadiem  

Jānis, pirms 11 gadiem :

tam vajadzētu būt sīkumam, salīdzinot ar dzīvokļa cenu, ja vien dzīvoklis nemaksāja 1 Ls :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Armands Liepa

+82

 
Kas ir Valsts zemes dienests?
"Valsts zemes dienests ir iestāde, kas ... savas kompetences ietvaros pārzina zemes kā nacionālās bagātības un ar to saistīto objektu valsts uzskaiti un pārraudzību, lai nodrošinātu tās sekmīgu izmantošanu un aizsardzību."

Ka redzi- seit nav nekada sakara ar dzivoklu datu baazi.

Otrkart- ja velies iegadaties dzivokli- Tu velies ietaupit 2 LVL uz izzinju??? Padoma par sekam...

Nekaa personiska, bet man Tavs jautajums liekas haotisks un nesaprotams. Pakonsultejies pie jurista vai dodies pie notara un tas visus Tev nesaprotamos jautajumus noskaidros vai vismaz pateiks kur un ka ko uzzinat.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.