Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1882 skatījumi

heei, kādam nebūtu padomā vieta klases ekskursijai uz divām dienām?

Ceļošana » Latvija

vieta konkrētāk: pat ļoti vēlams - tepat latvijā.
ideālais variants būtu ar kādu nakts trasīti vai citām 'atrakcijām' (:

Pirms 14 gadiem

labots: iecerēts braukt aptuveni maijā.

laura krēmkūciņa, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dace Niedra

+2393

 
pirts Vecpilī. Tur ir baigi forša spoku taka :)

pirms 14 gadiem  

Dace Niedra, pirms 14 gadiem :

tas ir Liepājas rajonā

ZANE AMATNIECE, pirms 14 gadiem :

Esam ne tikai Vecpilī, tagad arī netālu no Tukuma 'Valguma pasaulē". Ir interesanti- ar nakšņošanu un spoku trasi, kad satumst.
http://udensputni.lv/bailutrases/
Kontakti un cenas šajā linkā!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
jautaajums vasarā vai tagad?

vienu gadu mēs braucām uz Gaiziņkalnu, pirms tam apsaktījām zvārtes iezi un visādus citādus labumus. nakšņojām ar teltīm, gaiziņkalnā telšu vietā, bija jautri pa nakti paši sarīkojām sev aktivitātes. draugu velšana guļammaisā no kalna un tamlīdzīgi.

tad vienu gadu bijām Ķemeros, pa nakti palikām Ķemeru vsk, staigājām pa tīreli un takām, biologi un pētnieki vis kaut ko stāstīja.

vēl bijām Venstpilī pa nakti palikām kempingā, viskaut ko paši domājām un darījāmies.

Vasarā var braukt uz Maizes muzeju Aglonā, viesmīlīgā saimniece pastāstīs par maizes cepšanu latviešu tradīcijām, varēs apskatīt arī citus objektus Velnezeru u.c.

vis kaut kur, bet īstenībā, skolēniem, labāk paliek atmiņā tieši kopīgi pārgājieni, bez dārgām viesnīcām, ugunskarā cepti kartupeļi daudz kopīgu spēļu un kopīga ampelēšanās...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Var pirmo dienu uztaisīt pa Liepāju ,apskatīt Pētera pirmā dienvidu un ziemeļu fortus, tad ja piesaka var pa nakti izbaudīt Karostas cietuma dzīvi tieši tā kā tas ir bijis īstenībā un otrajā dienā var braukt uz Dunikas pagasta tīreļa purvu, vienā virzienā ir četri ar pus kilometri ko staigāt pa laipiņām, pati Freiberga ir bijusi un atzinusi ka ir labs pastaigu objekts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

irma grosberga

+1235

 
Pieņemu, ka šodien teju katrs Latvijas kats var kaut ko piedāvāt skolēnu ekskursijai. Iesaku pamēģināt pārgājienu no Līgatnes uz Siguldu gar Gauju, aptuveni 21 km, laika zinā kādas 7 - 8 stundas. Pa ceļam ir vairākas apstāšanās vietas, kur uzrīkot pikniku vai ugunskuru. Kempingā var palikt pa nakti un nākamo dienu veltīti piļu apskatei vai aktīvajai atpūtai - nobraucieni ar rodeļiem, vagoniņš, velosipēdistu taka gar Gauju, bobsleja trases apmeklējums un nobraucieni ar vasaras bobu, Tarzāna parks un citas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.