Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

rolands lapsa

-40

 
  • 5

    Atbildes

  • -4 balsis
  • 2128 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

JanKa

+80131

 
Viltīgi :) Malacis!
Personas kods: 191192-11295
Bankas nosaukums: AS SWEDBANK
SWIFT BIC: HABALV22
Konta numurs ELECTRON: LV94HABA0551076004704
Rolands Lapsa ir krāpnieks kas mēģinās apjāt jūs ar dažādām metodēm, lūdzu neuzticaties viņam un neiesaistieties darījums. Rolands Lapsa jums nepiedvās vieglu peļņu darbu internetā, bet gan izkrāps pēdējo santīmu.
Lūdzu, Roland Lapsa un pārējie darbs internetā meklētāji, tāpat arī tu
Personas kods: 040790-12002
Bankas nosaukums: AS D N B NORD BANKA
SWIFT BIC: RIKOLV2X
Konta numurs ELECTRON: LV98RIKO0001301973178
Igors Ostapcuks
VID jau ir informēts! Veiksmīgu citu apšmaukšanu!

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

P.S. Zinot cik augstu kotējās google pajautā.lv ceru, ka administrācija šo neizdzēsīs un Rolands Lapsa dabūs jauku mācību kā apkrāpt citus, piemēram, kad kāds darba devējs meklēs informāciju par viņu un atradīs šo jauko, bet patieso informāciju. Veiksmi!

Līga Sakša, pirms 13 gadiem :

Izbeidz muldet tas savas debilas mulkibas,ja nesaproti ka tas viss notiek , tad neruna! Butu paprieksu labak parliecinajies visu uzzinajis un tad rakstijis savus idiotiotiskos "Šerloka Holmsa" atklajumus kurus te visiem radit...!!!!!!!!

JanKa, pirms 13 gadiem :

Roland un Līga, vīrs un sieva, vai mīļākie, draugi, biznesa partneri, vai viena persona, paši labāk zinat kādas jums attiecības, beidzat vilināt cilvēkus muļķīgos piramīdveida pasākumus. Čigāni jūsu stilā piedāvā "preces un pakalpojumus". Uzdot jautājumu, lai gan patiesībā tā ir reklāma, saņemt ļoti labu atsauksmi, lai gan patiesībā to raksta viena un tā pati persona ir ļoti asprātīgi un godīgi :)

JanKa, pirms 13 gadiem :

Saprotu, ka cilvēki kaut kā ir jāvilina jūsu krāpnieciskajā shēmā un bez meliem, tas ir ļoti grūti. Ja jau viss ir tik skaisti kā sakāt, tad noteikti nomaksājat nodokļus un par VID apciemoju nav ko uztraukties :)

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Normāls SIA ar privātpersonas konta numuru un bez reģistrācijas numura. Te jau pat zirgam jāsmejas. Došu tev norādījumus lielākas peļņas gūšanai Lapsa: pacel labo roku ar 90 grādos izplestiem īkšķi (uz sāniem) un rādītājpirkstu (uz augšu) un pieliec pie pieres un tad smaidi tāpat kā profila bildē. Ceru, ka tevi VID paņems pie dziesmas. Pie tam tev 18 gadi un tikai iesi vidusskolā. Ej labāk grāvjus rakt.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja tevi apmierina naudas pelnīšana apjājot citus un pārdot gaisu, tad, droši, pelni, bet tam nav nepieciešams maksāt 2/5ls/10ls kaut kādiem knariņiem. Izstastīšu to bez maksas. Bet tā vietā lasi, mācies, izglītojies, tamobrē, izšuj, greb karotes...

pirms 13 gadiem  

rolands lapsa, pirms 13 gadiem :

ne es jau nopirku un viss strada vini man tgd skaidro kas jadara talak :) ta nav nekada smaugsana :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

palides tev janka gadnriz nopirku :( bet spokos izlasiju kad sanak kad sis cilveks ari ir ticis piekrapts un tgd lai atgutu naudu vins atkal krapj ... baiga piramida xD ! Bet es tgd iegaju adrese un esmu soka es vairs taja adrese nevaru ieiet gribeju paradit masai bet bums nevar !!!!!

P.s paldies tev janka kad izpaldizeja var teikt esmu tev parada 5 ls :) tgd biezak naksu te jautat jautajumus :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Roland un Līga,nu nekavējieties taču un klājiet vaļā kā Latviju izvest no nabadzības.Tagad tūkstošiem simtlatnieku sēdēs siltumā pie datoriem un pelnīs,ja pareizi izrēķināju, ap 300ls mēnesī!Domāju ka arī deputāti nebūs pretī nopelnīt kādu lieku naudiņu.Iesaku piedāvāt šo darbiņu arī policijai,redzēs ko šie teiks!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -6

    balsis

Līga Sakša

-120

 
ja var es ta pelnu jau ilgi,un ienakumi ir regulari! Tas pat ir loti vienkarsi,lai diena nopelnitu 10ls ,tik vajag kadas 40 min pavadit pie datora,tas tiesam nav nekas gruts,to var izdarit jebkurs , kas prot izdarit elementaras lietas datora...Diena var nopelnit daudz , tas ir atkarigs no ta cik aktivs esi! ;) Tiesam iesaku visiem! ;)

pirms 13 gadiem  

rolands lapsa, pirms 13 gadiem :

liels paldies Tev! :)

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ne*irs!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ja jau iesaki, tad jau nav grūti arī atklāt kas tur jādara.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Labāk parādi savu konta izrakstu par pēdējiem 3 mēnešiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.