Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1477 skatījumi

Nolauzta motora galvas skrūve.

Auto un transports » Remonts

Kā vislabāk dabūt ārā skrūvi, ja tā ir ieskrūvēta līdz galam (ar spēku) un nolūzusi pa visu vītni. līdz ar pamatni. borēt domāju, ka nevajadzētu, jo pamatne ir alumīnija , bet skrūve metāla, kā vislabāk dabūt ārā, lai var ieskrūvēt jaunu skrūvi?

Šeit būs attēls, lai aptuveni redz situāciju.

http://www.bildites.lv/images/7wzeaq848tcneu4c1hdy.jpg

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
var urbt līdz izmēram kurā iespējams iegriezt vienu numuru resnāku vītni,var izmantot remontkomlektu,pāreja no viena vītņotā diametra uz otru.var urbtlīdz tādam diametram,kurā ietilpst jau esošā vītne,tad jābūt centrā.izskrūvēšana būs smaga,jo ir līdz galam un piepūlē nolausts.var metināt uzgriezni ar elektrodiem utp65 un tad skrūvēt.sāpīgākā kļūda ir ielausts urbis,to vairs neizurbsi.var jau mēģināt ar fleku dzīt rievu un ar skrūvgriezi skrūvēt,šinī gadījumā laikam nederēs.var sildīt mēģināt un tad skrūvēt.veiksmi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris

+22646

 
Diemžēl palīdzēt var tikai borēšana,bet ja nav iemaņu būs pagrūti.Sākumā ar tērauda kerni tieši centrā iekernē padziļinājumu,tad kaut kur ar urbīti0,8-1.00mm izurb un tā pamazām palielini urbja izmēru,tad skatoties pēc nolauztās bultas diametra iegriez kreiso vītni.Bultu ar kreiso vītni gan jau atradīsi.Tālāko jau saproti pats.Varu pateikt,ja pirmo urbienu iztaisīsi precīzu pārējais aizies.Es pats kādreiz tā izglābu žiguļa motoru.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.