Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

10

Reputācija

 

unknown (Google)

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 14 gadiem

 

 

Pārdevu e-bay Apple i-phone, nosūtīju pa Latvijas pastu. Tagad šis iesniedzis disputu, raksta, ka preci nav saņēmis.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Tracking number viņam uzrādīt nevaru, jo pastā tāda nav, ir tikai pasta čeks, bet tikai ar valsti, bez adreses. Pierādīt neko nevaru. Naudas, ko viņam atdot arī nav- visa jau iztērēta. Ko man tagad darīt un kas mani sagaida?

Pirms 14 gadiem  


Telefonam (SE 595) ir ļoti slikta uztveršanas zona. Pietiek ieiet pagrabā un neesmu sazvanāma. Arī, piemēram, Jelgavā, zona brīžiem zūd.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Rīgas centrā viss ir daudz maz normāli, bet ir gadījies, ka telefons pēkšņi sāk pieprasīt izvēlēties tīklu. Vai vaina ir antenā, un vai to var aut kā labot. P.S. Pieslēgums ir LMT.

Pirms 14 gadiem  



Vai pārdevēji e-bay var krāpties ar piegādēm?

Datori un internets » Internets

Pasūtīju Nitendo Vī 2 mēnešus atpakaļ, paka neatnāca, lai gan bija solīts jau pēc 2 nedēļām. Iesniedzu dispute e-bay buyer protection, bet zaudēju, jo viņi teica, ka pārdevējs uzrādījis tracking number. Vai viņi dabūjuši kaut kur nederīgu tracking number, jo...

Pirms 14 gadiem  


Kāds laptopa lādētājs der Latvijā?

Datori un internets » Dzelži

Pasūtīju netbooku no e-bay, pārdevējs jautā: Please remember to tell us which cable your country fit,so that we can send it correctly ! Ko man viņam jāatbild? :)

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.