Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

0

Reputācija

 

sintija

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

sintija

0

 

paypal konts

Bizness un finanses » Cits

man ir paypal konts, kuru kadu laiku neesmu izmantojusi, bet tagad atkal nepieciesams,.... bet esmu aizmirsusi gan e-pastu gan paroli, ko dariit ? jaunu uztaisit varu, bet karti pievienot nevaru jo ta karte ir aktiiva tajaa profilaa, un jaunu karti...

Pirms 11 gadiem  


sintija

0

 

datoru serviss Riigaa

Datori un internets » Cits

Sakiet, ludzu, vai Rigaa ir datoru serviss, kura labo ekraanus, bet vai ir iespejams maksaat pa dallaam, ne visu uzreiz ? piemeeram, katru meenesi pa noteiktai summinnai (sapliisis ekraans portativam)

Pirms 11 gadiem  


sintija

0

 

matu krasas nonemsana

Skaistums un stils » Mati

ludzu padalieties ar informaciju par matu krasas nonemeju. ir melni, bet velos brunus ar kadu matu krasas nonemeju butu labak- majas apstaklos kur var iegadaties, nosaukums un kadaa cenaa ---Rigaa.. paldies jau ieprieks :)

Pirms 11 gadiem  


sintija

0

 

berna aizbildnieciba

Ģimene un attiecības » Cits

ar berna tevu esam skirusies, tevs dzivo uk, bet mes ar bernu Latvija. ka nokartot lai berns dzivo pie manis un tevs nevaretu man vinju atnemt. vai bez tieslietam ir iespejams iztikt ? vai var elektroniski nosutit baintiesai pieteikumu sos...

Pirms 12 gadiem  







Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.