Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

707

Reputācija

 

Paula Rezgoriņa

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Atrašanās vieta: Ape

 

Video ierakstīšana diskā

Datori un internets » Cits

Dvd-r diskā nevaru ierakstīt video failu, jo uzrāda kad radusies kļūme Windows sistēmai? P.S- disks ir pilnīgi jauns!

Pirms 12 gadiem  


Kā izskaidrot šos jēdzienus?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Meklēju google skaidrojumu šiem psiholoģijas terminiem, bet diezgan trūcīga informācija pavērās, bet varbūt kāds no jums zin, kas ir: Adaptīvā uzvedība; Dezadaptīvā uzvedība. Būtu vēlams arī kāds piemērs...:)

Pirms 12 gadiem  


Skaņdarbs...

Izklaide un mūzika » Mūzika

Vai varat ieteikt,kur atrast: Mihaila Oginska "Polonēzi" la minorā; Pētera Čaikovska "Barakolu"; L. van Bēthovena "8.sonātes" pirmo daļu?

Pirms 12 gadiem  


Jauniešu darba iespējas vasarā...

Izglītība » Cits

Līdzīgu jautājumu uzdevu pirms kāda laika, bet vai ir kādas mājaslapas vai sludinājumi, ar iespēju jauniešiem strādāt vasarā? Uz kāda veida darbu skolnieki var cerēt- ravēšanu, ogu lasīšanu, bērnu pieskatīšanu, vai tomēr ir augstākas iespējas, kādas brīvas vakances un tml.?...

Pirms 12 gadiem  


Darbs vasarā Apes un Alūksnes novadā...

Hobiji » Cits

Tātad meklēju vasarā darbu, vēlams Apes vai Alūksnes novadā. Vai kāds var izpalīdzēt ar uzziņu iespējām, vai mājaslapām, kur var vairāk uzzināt par skolēnu darba iespējām vasarā sev interesējošā LV apgabalā?

Pirms 12 gadiem  


Kur dabūt šim skaņdarbam notis?

Izklaide un mūzika » Mūzika

http://www.youtube.com/watch?v=Z_R8Unzd4zM P.S.- var atrast tikai maksas nošu nolikumus, bet vai kāds zin, kā nolādēt caur torentiem vai kkā tml.?

Pirms 12 gadiem  


Kur atrast konkrētā deju kolektīva dejotāju sarakstu....?

Māksla un kultura » Dejošana

Vai kaut kur ir pieejami tautisko deju kolektīvu dejotāju saraksti? Man interesē tieši no "Riedas". (vidējās paaudzes tautisko deju kolektīvs no Grundzāles)

Pirms 12 gadiem  


Kā izdzēst no google chrome sava lietotājvārda parādīšanos?

Datori un internets » Drošība

Ieejot, piem., draugiem.lv, rakstot lietotājvārdu, parādās lietotājvārdi, kuri no konkrētā datora bijuši kādā no mājaslapām, kur nepieciešama reģistrācija. Kā lai izdzēš kādu no nevēlamajiem lietotājvārdiem?

Pirms 12 gadiem  


Lūdzu aizpildi aptauju!

Izglītība » Testi

Saistībā ar vienu pētījumu man būtu nepieciešams arī jūsu viedoklis par mūzikas ietekmi uz matemātisko domāšanu! Tiem, kas ir mācījušies vai mācās mūzikas skolā: http://www.visidati.lv/aptauja/644414975/ Tiem, kuri nav mācījušies mūzikas skolā: http://www.visidati.lv/aptauja/644515057/

Pirms 12 gadiem  



Atbildes eksāmenam

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Sveiki, vai kādam nav 2008 gada ekonomikas eksāmena vidusskolai atbildes?

Pirms 12 gadiem  


Klavieru notis

Izklaide un mūzika » Mūzika

Ja kādam ir jebkurš no šiem skaņdarbiem klavierēm, lūdzu atsūtat ! ;) LUDOVICO EINAUDI - OLTREMARE; LUDOVICO EINAUDI - I GIORNI; LUDOVICO EINAUDI - PRIMAVERA; LUDOVICO EINAUDI - FLY; LUDOVICO EINAUDI - NEFELI; Edward - My Best Friend; MOBY - IN MY HEART; The Hours -...

Pirms 12 gadiem  


Izpalīdzat ar klavieru notīm...;)

Izklaide un mūzika » Mūzika

Man ļoooti ļoooti vajadzīgas vismaz daļa no šem skaņdarbiem: http://www.youtube.com/watch?v=WbH1fjdCqmY&feature=related P.S. diemžēl torentos neko labu neatradu...un nav nepieciešams 14.skaņdarbs ;)

Pirms 12 gadiem  


Vai kāds lūdzu,lūdzu varētu palīdzēt atrisināt dažus piemērus par eksponentfunkcijām..?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Piemēri: http://failiem.lv/u/tgughoo Skolotāja kā mājasdarbu iedeva atrisināt šos piemērus, jo līdzīgi būs rītdienas kontroldarbā, bet matemātika nav mana stiprākā puse, tāpēc vai kāds lūdzu varētu man palīdzēt. Paldies jau iepriekš (:

Pirms 12 gadiem  


Apmaiņas braucieni skolēniem

Izglītība » Studējot ārzemēs

Esmu diezgan daudz meklējusi dažādas iespējas apmaiņas braucieniem, vienatnē. Zinu, ka ir dažādas programmas, bet nekā noteikta neesmu atradusi, izņemot afs, bet cenas ir ļoti augstas. Kādas ir citas apmaiņas braucienu iespējas starp skolēniem, pie tam vēlams garāku laika posmu...

Pirms 12 gadiem  


Akustiskā ģitāra

Hobiji » Cits

Vēlos iegādāties akustisko ģitāru melnā, nelakotā krāsā, komplektā ar somu un skaņotāju...Lūdzu iesakāt mājaslapas, kur atrast par cenu zem 100 ls! Paldiesiņš jau iepriekš!

Pirms 12 gadiem  


Klavieru notis skaņdarbiem....

Hobiji » Cits

Es vēlos atrast notis klavierēm....jaunākajām dziesmām un instrumentālajiem gabaliem, kā arī populārākajiem klasiskajiem skaņdarbiem. Lielāka daļa mājaslapu prasa samaksu. Vai varat kaut ko ieteikt?

Pirms 12 gadiem  



Lūdzu iesakat mājaslapu vai programmu, kur apgūt itāļu valodu! Paldies jau iepriekš!!!

Izglītība » Cits

Tā kā skolā nav iespēja apgūt itāļu valodu, vēlējos to izdarīt pašmācības ceļā un vēlams par brīvu....vai vari ieteikt kādu labu risinājumu? P.S. ir nelielas pamatzināšanas...:)

Pirms 12 gadiem  



Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.