Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

Klāvs Klauss Bušs

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Caurumu sitamais

Māja un dārzs » Cits

Vēlos iegādāties to ko kādreiz izmantoja blīvju izsišanai.. jeb trubiņa ar caurumu vidū ar kuru var izsist smuku apaļu caurumu metālā, plastmasā u.c.. Nepieciešamais diametrs caurumam 3-5 mm. Urbis diemžēl man neder :( Manuprāt mūsdienās to vairs neizmanto bet varbūt kāds...

Pirms 14 gadiem  


Rasēšanas galds

Māja un dārzs » Cits

Esmu nolēmis iegādāties rasēšanas galdu.. Pats galvenais - kur tādu varētu iegādāties par studenta makam atbilstošu cenu? :) Sludinājumu lapās vispaar neko neatradu! Un vai ir kāda specifiska lieta ko vajag ievērot pērkot ko tādu?? Galds nebūs paradzēts rasēšanai bet...

Pirms 14 gadiem  


Vai portfolio ievietotie darbi, kuri ir sava veida reprodukcijas (darbos izmantotas citu autoru bildes) skaitās autortiesību pārkāpums?

Māksla un kultura » Cits

Ja skaitās pārkāpums, tad kuram man būtu jāprasa atļauja - bildes fotografētājam (autoram) vai tajā redzamajiem cilvēkiem?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.