Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 13

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4518 skatījumi

Svara nomešana

Veselība » Diēta & Fitness

Kāpēc man neizdodas nomest svaru?
Tagad ēdu mazāk, cenšos neēst pēc 18:00!
Mājās ir Orbitrek trenažieris, uz kura katru dienu pa 10-15 minūtēm paskrienu vakarā.
Nelietoju arī miltu izstrādājumus, kartupeļus!
Vai man būtu jāapmeklē ārsts šajā gadījumā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (13)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Pa 10 minūtēm jau var paspēt tikai iesildīties. Skrien vismaz 30 minūtes.

pirms 11 gadiem  

Raitis Kuzņecovs, pirms 11 gadiem :

Katru dienu? Jo es strādāju un man ir 3 dienas brīvas un 3 dienas strādāju!!!

Cilvēks, pirms 11 gadiem :

Ja fiziski vari tad kādas 3 reizes nedēļā būtu ideāli, pa 30-40min paskriet un izsvīst! :)

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Labāk retāk, bet ilgāk. Tās 40 minūtes ir vajadzīgas, lai sāk no uzkrājumiem tērēt. Citādi pa 15 minūtēm tev enerģija aiziet praktiski tikai no tā ko pēdējā dienā apēdi.

Cilvēks, pirms 11 gadiem :

+

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

skrej lēnāk, bet ilgāk. Nekoncentrējies uz tām 15 min trenažiera, skrej uz darbu, no darba, uz veikaliem, no veikaliem utt.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris

+9765

 
tagad ēd mazāk,cik tas ir mazāk?, varu pateikt apmēram cik es dienā apēdu ,brokastiis - rupjās maizes šķele ar sviestuun biezpienu,krūze tējas, pustdienas - maza porcija zupas,maize bez sviesta,vistas filejas karbonāde ar jauktajiem salātiem,glāze ābolu sula, vakariņas - divas šķēles rupjā maize ar sviestu ,tēja divas glāzes,triis konfektes,daži cepumi starp pustdienām un vakariņam ēdu dažādus augļus,bez ierobežojuma cik tik gribas, tas viss,man svars problēmas pilniigi nekādas nesagādā,padomā cik tu apēd un tad jau tur arii tā problēma slēpsies kādēļ nevari samazināt svaru :)

pirms 11 gadiem  

Cilvēks, pirms 11 gadiem :

Neaizmirsti to, ka ne visiem cilvēkiem ir vienāda vielmaiņa.
Man arī līdz 20 gadiem bija tā, ka ēd cik gribi, svarā nepieaugu, bet tagad jau jākontrolē, cik daudz tomēr ēdu.

Raitis Kuzņecovs, pirms 11 gadiem :

Viens ir tas, ka esmu pavārs-picu cepējs, bet darbā aizliegts ēst visu ko grib, tāpēc tas man atkrīt.
Nu tā, no rīta apēdu biezpienu, un siļķi ar dārzeņiem, pa visu dienu lietoju ūdeni, dienā 3 litrus izdzeru. Pusdienās vai nu salāti vai kāda zupa, bez gaļas un kartupeļiem.
Un uz vakara pusi augļi

Māris, pirms 11 gadiem :

no tādas ēdienkartes nevajadzētu pieņemties svarā, ja neko neslēp un tā ēdienkarte ir patiesa,tad mans ieteikums - samazini ūdens daudzumu,jo aciim redzot tu esi no tiem kuriem ūdens uzkrājas organismā un līdz ar to tu paliec pilnīgs un smagnējs un ēd lētās konfektes daudz,tikai ne šokolādes,mans augums ir 180cm un svars 71kg., vienubriidi kad svars pieauga par 4kg. es sāku ēst visādas konfektes un svars pa mēnesi pazuda,tas protams nav diži veseliigi,bet :)

Raitis Kuzņecovs, pirms 11 gadiem :

Nu tagad noskrēju 30 minūtes ar trenažieri, jūtu, ka visas maliņas pulsē, bet skrēju lēnām, un tās 30 minūtes noskrēju mierīgi, bet kad gribas pa īsto skriet, pēc 5 minūtēm jau trūkst elpas, nevaru paskriet!

Māris, pirms 11 gadiem :

to elpas trūkumu var izraisiit arii tas ka tu dzer tik daudz šķidrumu,aciimredzot tev ir tā organisma iipatniiba ka uzkrāj šķidrumu un pārlieku liels šķidruma daudzums organismā noslogo sirdi,tādēļ tev pulsē visās malas un sāk rasties elpas trūkums,tev iesaku ne vairāk kā litru ūdeni dienā

Māris, pirms 11 gadiem :

un vēl,tam ūdenim ko dzer pa dienu piespied uz litru kādu pus citronu,ļoti labi viegli paskābināts dzēriens samazina svaru

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nevajag skriet ar pilnu jaudu. Galvenais, lai vienmērīgi - sāc lēnām un pamazām atrodi stabilu slodzi, ko vari izturēt ilgstoši.

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

cik sver? pīpē? cik ilgi sporto? cik ilgi peonlemas ar svaru?

Raitis Kuzņecovs, pirms 11 gadiem :

Augums 183 cm,svars 108 kg. Nesmēķēju. Sportu,kad ir gribēšana,bet tagad redzu,ka tas man vajadzīgs ikdienā

Māris, pirms 11 gadiem :

pamēģini ko es tev teicu par to lēto karameļu ēšanu,jo tu jau pats ikdienā gan jau būsi ievērojis,ka tie mazie bērni kuri ēd daudz saldumus it tievi un bāli,saproti,cukurs atūdeņo organisma šūnas un cilvēks paliek tievs un varbūt tev tas noder :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es gan domāju,ka vajag dzert tik, cik gribas. Lai nu ko,bet ūdens daudzumu organisms pats prasa tik,cik tam vajag. Ja tu tos 3 l dzer par varītēm,tad noteikti ir par daudz.
Pastaigā un paskraidi svaigā gaisā,dodies pārgājienos, nopērc velosipēdu, iesaisties kādā sporta spēlē - tas būs interesantāk nekā trenažieris.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viss ir samērā elementāri - https://www.youtube.com/watch?v=TG-ssnPCf4E

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zvezda

+20

 
Ziniet mīļās meitenes Reductil ir vienas no labākajām svara samazināšanas zālēm.No sākuma es dzēru 10mg,pēc tam 15mg.Bija periods, kad man bija "nenormāla" ēstgriba un strauji pieauga svars. Lietojot Reductil, es pārtraucu pārēsties un pat uz saldumiem skatījos vienaldzīgi! Svars samazinājās ļoti labi! Vienīgā blakne bija sausa mute. Es daudz dzēru ūdeni. Es nopirku Reductil no Lielbritānijas, tiešsaistes aptieku http://www.acomplia-reductil.net Es saņēmu tabletes pēc nedēļas.Reductil ir mainījusi manu dzīvi. Es pazaudēju 17kg

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Ranga

+709

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
No kaloriju skaitīšanas drīzāk traks var palikt,nekā svaru nomest.
Man jau izskatās,ka jūs ceļat vētru ūdens glāzē. Ja esat tas,kas fotogrāfijā,tad pilnīgi normāls vīriets. Katram jau ir sava komplekcija un no plecīga vīrieša diegabiksi neuztaisīsi!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ludis

+1705

 
Svars atkarīgs no tā, cik kalorijas uzņem, cik nodedzini.
Kā likums, dienā organismam vajag 2000 kcal, varbūt pat citam 1800 kcal. Ja uzņemsi tās 2000 kcal, svars stāvēs uz vietas. 2000 kcal ir gaužām maz, viens cepums nu tāds kā krievu laikos bija auzu pārslu vai tagad ar marmelādi šokolādē = ~200 kcal. Principā mēs apēdam krietni vairāk par 2000 kcal, baigi daudz uzņem ar pienu, kartupeļiem, dzērieniem.
Ar fizisku aktivitāti ~ 1 km skriešana ir 100 kcal.
Lai nomestu 1 kg tauku, jānodedzina 9000 kcal.
Nu tad rēķini: Ēd 1500 kcal dienā = mīnusā ir 500 kcal, t.i. nedēļā 3500 kcal. Ja noskrien 10 km dienā 3x nedēļā, tas ir vēl 3000 kcal, kopā 6500 kcal, ja rēķina, ka tu vēl kaut ko dari bez gulēšanas, ar šādu režīmu sanāks ap 9000 kcal, kas nozīmēs zaudēts 1 kg, kas ir vērā ņemams rezultāts.
Sausais atlikums ir šāds- organizsms ir ļoti labu rezervi veidojoša mašīna, reāli nomest var ar badošanos un intensīvu sportu, ja vnk no dabas neesi neēdājs.

pirms 11 gadiem  

Ludis, pirms 11 gadiem :

Vēl piebildīšu-agrāk pats skrēju tos 10 km 3x ned. + ēdu kā putniņš- kripatas + gāju ar kājām uz darbu 3 km šurp, 3 atpakaļ (nedēļā 30 km skrienu + 30 km eju)= zuda 1 kg/ned.
Tagad vnk skrienu 30 km nedēļā, ēdu "ieturēti"- nekas nezūd, vnk turās uz vietas, tā ka nomest ir netikai nelielas, bet palielas mocības, žēl, bet fakts. Kā man teica fizkultūras skolotāja- mērena fiziska slodze tikai palielina apetīti un vēl viņa teica- sports 3x nedēļa uz stundu ir tikai noturēšanai formā (100% piekrītu).

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Dažreiz nedēļā jānoskrien pa 5 km un viss būs kārtībā... + dažreiz nedēļā vari arī tā kārtīgi pamīlēties... Šīs abas nodarbes kopā varētu līdzēt... Nevajagsevi mocīt ar diētām... Labāk sevi mocīt ar aerobo trenniņu + seksu un visam jābūt kārtībā!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://www.mensfaq.com/lv/fitness/ esmu budibildinga amatieris ar pieredzi šis ir pats labākais ko esmu mēģinājis un efekts ir100%

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.