Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • -3 balsis
  • 642 skatījumi

Gribās dzīvot labāk!!!!!!!!!!!!!!

Socialās zinātnes » Kultura un etniskās grupas

Premjerministrs
Vilis Krištopans
Andris Šķēle
Andris Bērziņš
Einars Repše
Indulis Emsis
Aigars Kalvītis...tāda bija tava valdība,ko tu darīji Tautas labā?Vārda nešana pasaulē(sava vārda)Latvijas likteni neietekmēja.Dejas un dziesmas?Tas nav privātais dārziņš ar kā palīdzību vari aprušināt savu bērnības traumu.Valsts nav bērnudārzs.Tajā laikā valsts ekonomika nogrima.Ja esi valsts prezidente,tad mīli savu tautu,nevis atgādini,cik manai ģimenei bija grūti..tur..citi palika šeit,un izturēja,jā degradējās,valdošās varas ietekmē,bet viņi bija te,un nebija iespējas iegūt to,tā saucamo kapitālistiskās ,jeb brīvās domāšanas izglītību,lai arī prāti bija viedi.Ja esi ar tautu un cieni to ko tā tev dod,ieklausies viņā,nevis ASV.Sūdzies,ka kaps tiek ilgiem gadiem neapkopts,tur tālajā ASV,kauns...,ar tādām materiālajām iespējām un radiem.Vai tiešām Latvijai ir vajadzīga tikai vizītkarte?Nu nezina kas ir Latvija 98% pasaules iedzīvotāji.Eiropa pa godīgo zin kas ir Rīga,bet nezin kas ir Latvija.Un Vācijā pat nezināja ,ka Latvija ir eiropas savienībā...meklēja internetā(mēs bijām sašutuši)...Nāc uz mūsu trepēm spēlēties.....

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nez ko Kristaps bija saēdies vai sapīpējies, kad rakstīja šo jautājumu? Halucogēnās sēnes? Sasmēķējies suņuburkšķus? Šis ir jautājumu un atbilžu portāls. Ja jautājuma nav, bet ir tikai kliedzoša sāpe un milzīga vēlme izpausties, ir jāraksta blogs, emuāri.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.